Ο «ερυθρόλευκος» Μανωλάς με αριθμούς (vid)

Ο «ερυθρόλευκος» Μανωλάς με αριθμούς (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Ο «ερυθρόλευκος» Μανωλάς με αριθμούς (vid)

bet365

Ο 31χρονος στόπερ έγινε και πάλι παίκτης του Ολυμπιακού, όπου αγωνίζονταν τη διετία 2012-2014 πριν ξεκινήσει την «τεράστια» καριέρα του στα γήπεδα της Serie A.

Σε γνώριμα λημέρια επέστρεψε σήμερα (16/12) ο Κώστας Μανωλάς, καθώς ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός επαναπατρίστηκε για χάρη του Ολυμπιακού. Μετά από μία μεγάλη και πετυχημένη καριέρα στα ιταλικά γήπεδα με Ρόμα, Νάπολι και ύστερα από 7,5 χρόνια στη Serie A, ο διεθνής στόπερ γύρισε στο λιμάνι και θα φορέσει εκ νέου τα «ερυθρόλευκα». Ας δούμε με αριθμούς τα επιτεύγματά του στον Πειραιά, όπου αγωνίστηκε τη διετία 2012-2014.

3
Ιουλίου του 2012 ανακοινώθηκε η απόκτηση του 21χρονου κεντρικού αμυντικού από τον Ολυμπιακό.

15
Σεπτεμβρίου του 2012 ντεμπουτάρισε με τη φανέλα του Ολυμπιακού, σε ένα ματς κόντρα στον ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες». Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν τότε 2-1.
...

74
συνολικά συμμετοχές κατέγραψε ο διεθνής κεντρικός αμυντικός με τους Πειραιώτες σε όλες τις διοργανώσεις.

13
εξ' αυτών ήταν σε Ομίλους του Champions League, όπου τη σεζόν 2013/14 έφτασε μέχρι τους «16» και στις λεπτομέρειες έμεινε εκτός προημιτελικών από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

20
Οκτωβρίου του 2012 σκόραρε για πρώτη φορά με τα «ερυθρόλευκα». Πιο συγκεκριμένα στο 37' της τότε αναμέτρησης με την Ξάνθη, όταν και άνοιξε το σκορ στο 4-0 που κέρδισε ο Ολυμπιακός.

6
ήταν τα γκολ που σημείωσε συνολικά στον Ολυμπιακό, εντός και εκτός συνόρων.

2
ήταν στο Champions League και μάλιστα σε απόσταση λίγων ημερών. Στις 5 Νοεμβρίου του 2013 χάρις δικό του γκολ ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 της Μπενφίκα στο Φάληρο και στις 27 του μηνός ισοφάρισε στο 81' την Παρί στη Γαλλία, αλλά τελικά οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με γκολ του Καβάνι λίγο πριν το τέλος.

2
πρωταθλήματα Ελλάδος κατέκτησε, στις ισάριθμες σεζόν που φορούσε τα «ερυθρόλευκα».
....

1
Κύπελλο Ελλάδος προσέθεσε στο παλμαρέ του ως παίκτης του Ολυμπιακού (2013/14).

15,5
εκατομμύρια ευρώ κόστισε, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της εποχής, η μετακίνησή του από τον Ολυμπιακό στη Ρόμα, το καλοκαίρι του 2014.

26
Αυγούστου του 2014 έγινε επίσημα κάτοικος Ρώμης και παίκτης των «τζιαλορόσι».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα