«Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει ξανά για Μανωλά τον Ιανουάριο»

Κώστας Τόπας
«Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει ξανά για Μανωλά τον Ιανουάριο»

bet365

Ο Κώστας Μανωλάς φαίνεται ότι είναι προς αποχώρηση από τη Νάπολι και σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Ολυμπιακός ενδέχεται να κάνει κίνηση για την απόκτηση του τον Ιανουάριο.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για τον 30χρονο Έλληνα κεντρικό και τον Ολυμπιακό στην Ιταλία. Σύμφωνα με τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο του «Sportitalia», Αλφρέντο Πεντούλα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν παρατήσει την υπόθεση του Κώστα Μανωλά και δεν αποκλείεται τον προσεχή Γενάρη να κάνουν την κίνησή τους, προκειμένου να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

«Το μέλλον του στη Νάπολι παραμένει σε αβεβαιότητα. Ο Ολυμπιακός το είχε δοκιμάσει το καλοκαίρι και σίγουρα θα προσπαθήσει ξανά τον Ιανουάριο», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο σχετικό δημοσίευμα.

Ο Μανωλάς είχε αγωνιστεί με τα «ερυθρόλευκα» από το 2012 μέχρι το 2014, προτού μετακομίσει στην Ιταλία, αρχικά για τη Ρόμα και εν συνεχεία το 2019 για τη Νάπολι, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2024.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, ο Έλληνας άσος είχε μπελάδες στο αεροδρόμιο στη Νάπολη, καθώς είχε μαζί του πάνω από 20.000 ευρώ, δεν τον άφησαν να περάσει από τον έλεγχο, και δέχτηκε και πρόστιμο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα