Superleague, η βαθμολογία: Ο Ολυμπιακός στο +11 κι ο ΠΑΟΚ στο -2 απ΄την ΑΕΚ!

Newsroom
 Superleague, η βαθμολογία: Ο Ολυμπιακός στο +11 κι ο ΠΑΟΚ στο -2 απ΄την ΑΕΚ!

bet365

Εύκολες νίκες για Ολυμπιακό στο Περιστέρι και ΠΑΟΚ στα Γιάννενα, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι πλέον στο +11 από την δεύτερη ΑΕΚ!

Με υπογραφή Ελ Αραμπί σε ακόμη ένα ματς, ο Ολυμπιακός συνεχίζει την επέλαση του προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η «πονηρή επίσκεψη» στο Περιστέρι μετατράπηκε τελικά σε μια... χαλαρή βόλτα για τους Πειραιώτες. Τα τρία γκολ του Μαροκινού (0-3) έβαλαν στο ερυθρόλευκο σακούλι ακόμη ένα τρίποντο. Πλέον ο Ολυμπιακός με έναν αγώνα περισσότερο από την ΑΕΚ, είναι στο +11 από την 2η θέση. Από την άλλη ο Ατρόμητος απογοήτευσε σε ένα ακόμη ματς και πλέον το Σάββατο πάει στο Αγρίνιο για ματς «ο θάνατός σου, η ζωή μου» κόντρα στον Παναιτωλικό.

Πέρασμα αέρας για τον ΠΑΟΚ από τους Ζωσιμάδες με το χορταστικό 4-0 επί του «μέχρι πριν λίγες ώρες βαθμολογικού συγκάτοικου» ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Δικέφαλος έχοντας τον Κούρτιτς σε τρελά κέφια, αφού άντεξε στην πίεση που άσκησαν αρχικά οι Γιαννιώτες, στην συνέχεια έκανε... πάρτι και έφτασε στο πιο εύκολο τρίποντο έως τώρα στη σεζόν. Κάπως έτσι μετά από ένα μεγάλο διάστημα εσωστρέφειας και κακής αγωνιστικής εικόνας, η ομάδα του Λουτσέσκου δείχνει να συνέρχεται. Πλέον είναι μόνη στην 3η θέση και στο -2 από την δεύτερη ΑΕΚ που παίζει την Πέμπτη στη Νεάπολη με τον Ιωνικό.

Σπουδαίο παιχνίδι έγινε και στον ανανεωμένο αγωνιστικό χώρο της Λαμίας. Εκεί η γηπεδούχος ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στον Βόλο. Αποτέλεσμα που πάντως αφήνει και τους δύο πικραμένους. Ο μεν Βόλος καθώς προηγήθηκε με 0-2 αλλά και πάλι δεν πήρε τίποτα και για 9η σερί αγωνιστική αγνοεί τη νίκη και η Λαμία γιατί στη μάχη της παραμονής ήθελε ένα εντός έδρας τρίποντο.

Ο δεύτερος γύρος έκανε αυλαία το βράδυ της Τρίτης σε ένα ματς θρίλερ στην Τρίπολη. Εκεί όπου ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος του Αστέρα, όμως ήταν και άστοχος κι έτσι οι Αρκάδες με το γκολ του Κρεσπί στις καθυστερήσεις πήραν την μεγάλη νίκη με 1-0 και βρέθηκαν σε τροχιά εξάδας.

Η αγωνιστική (14η)

Tρίτη 14 Δεκεμβρίου

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 1-0

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 0-4

Λαμία – Βόλος 2-2

Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός ΑΝΑΒΟΛΗ

Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-3

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου

ΟΦΗ – Αρης (17.00)

Ιωνικός – ΑΕΚ (19.30)

H Bαθμολογία σε 14 αγώνες

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 38

2. A.E.K. 27

3. Π.Α.Ο.Κ. 25

4. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 22

5. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 20

6. Ο.Φ.Η. 18

7. ΑΡΗΣ 17

8. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 17

9. ΒΟΛΟΣ 15

10. ΙΩΝΙΚΟΣ 14

11. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 12

12. ΛΑΜΙΑ 11

13. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 9

14. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 7

*Ο Άρης ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς.

**Ο Απόλλων Σμύρνης έχει δύο ματς λιγότερα.

** Παναθηναϊκός και ΟΦΗ έχουν από ένα ματς λιγότερο.

H επόμενη αγωνιστική (15η)

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου

Παναιτωλικός – Ατρόμητος (17.15)

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου

Ολυμπιακός – Λαμία (15.00)

Βόλος – Απόλλων Σμύρνης ΑΝΑΒΟΛΗ

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης (19.30)

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (19.30)

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου

ΑΕΚ – ΟΦΗ (19.30)

Αρης – Ιωνικός (19.30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα