Superleague, η βαθμολογία: Ο Ολυμπιακός πιο μακριά απ΄ την ΑΕΚ (+8), πιο κοντά στο πρωτάθλημα!

Newsroom
 Superleague, η βαθμολογία: Ο Ολυμπιακός πιο μακριά απ΄ την ΑΕΚ (+8), πιο κοντά στο πρωτάθλημα!

bet365

Το... δώρο της Τρίπολης, με την «γκέλα» της ΑΕΚ, δεν το άφησε ανεκμετάλλευτο ο Ολυμπιακός που πλέον μετά τη νίκη επί του Άρη είναι στο +8 από την Ένωση κι από το τέλος του πρώτου γύρου αγκαλιά με ένα ακόμη πρωτάθλημα!

Στο Καραϊσκάκη, στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αρη είχε μια μεγάλη ευκαιρία να αποσπαστεί ακόμη περισσότερο βαθμολογικά. Η ΑΕΚ το βράδυ του Σαββάτου άφησε δύο βαθμούς στην Τρίπολη κι έτσι η χρυσή ευκαιρία του +8 ήταν το μεγάλο στοίχημα για τους Πειραιώτες.

Στοίχημα το οποίο κέρδισαν με το γκολ του Σισέ, ο οποίος με κεφαλιά ήταν αυτός που έκανε την διαφορά στην αναμέτρηση με τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης και έδωσε στους Πειραιώτες τη νίκη με 1-0. Πλέον ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο +8 από την ΑΕΚ, στο +13 από τον ΠΑΟΚ και έχει μπει για τα καλά το... νερό στο αυλάκι ενός ακόμη πρωταθλήματος!

Ο ΠΑΟΚ προέρχονταν από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα (με Ατρόμητο, Άρη και Ιωνικό), ήταν πληγωμένος από τα επεισόδια των οπαδών του και στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα ήθελε μόνο νίκη – παυσίπονο κόντρα στην Λαμία. Για άλλο ένα παιχνίδι η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου έδειξε ότι είναι... βαριά άρρωστη.

Η σημαντική διαφορά σε σχέση με τα προηγούμεα τρία ματς πρωταθλήματος είναι πως αυτή την φορά με «ιδρώτα και χτυποκάρδι» πήρε το πολύτιμο τρίποντο. Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε να ανατρέψει την ψυχρολουσία των πρώτων λεπτών με το γκολ του Αραμπούλι, αλλά κυρίως να έχει «σύμμαχο» το VAR στο 93' όταν ο Τσούκαλος πήγε να κάνει τη ζημιά αλλά το γκολ που πέτυχε ακυρώθηκε αφού προηγήθηκε περίπτωση οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Τα προβλήματα στον Δικέφαλο είναι δεδομένα και σίγουρα θα πρέπει να τα λύσει άμεσα, αφού την Τετάρτη στα πλαίσια της εμβόλιμης αγωνιστικής (1ης του δευτέρου γύρου) φιλοξενείται στους Ζωσιμάδες από τον φουλ φορμαρισμένο ΠΑΣ Γιάννινα με τον οποίο... συγκατοικούν στην 3η θέση της βαθμολογίας!

Η αγωνιστική (13η)

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος 3-2
Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 0-0
Παναιτωλικός – Ιωνικός 2-2

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου

Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ (ΑΝΑΒΟΛΗ)
ΠΑΟΚ – Λαμία 2-1
Ολυμπιακός – Αρης 1-0

H Bαθμολογία σε 13 αγώνες

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 35
2. A.E.K. 27
3. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 22
4. Π.Α.Ο.Κ. 22
5. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 20
6. Ο.Φ.Η. 18
7. ΑΡΗΣ 17
8. ΒΟΛΟΣ 14
9. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 14
10. ΙΩΝΙΚΟΣ 14
11. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 12
12. ΛΑΜΙΑ 10
13. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 9
14. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 7
*Ο Άρης ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς.
** Απόλλων Σμύρνης και ΟΦΗ έχουν από ένα ματς λιγότερο.


Η επόμενη αγωνιστική (14η)

Tρίτη 14 Δεκεμβρίου

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός (17.15)

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ (17.15)
Λαμία – Βόλος (17.15)
Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός (19.30)
Ατρόμητος – Ολυμπιακός (19.30)

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου

ΟΦΗ – Αρης (17.00)
Ιωνικός – ΑΕΚ (19.30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα