Γιαννίκης στα αποδυτήρια: «Για 2 εκατοστά θα ήταν 3-0» (vid)

Γιαννίκης στα αποδυτήρια: «Για 2 εκατοστά θα ήταν 3-0» (vid)

Newsroom
Γιαννίκης στα αποδυτήρια: «Για 2 εκατοστά θα ήταν 3-0» (vid)

bet365

Ο Αργύρης Γιαννίκης συνεχάρη στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ τους ποδοσφαιριστές του για τη σπουδαία νίκη που κατάφεραν να πάρουν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι, επικρατώντας με 1-0 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, χάρη στο γκολ που σημείωσε με κεφαλιά ο Νταμιάν Σιμάνσκι στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης.

Όπως είναι λογικό, μετά το τέλος του ματς στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ το κλίμα ήταν ευχάριστο για τη νίκη. Μάλιστα, οι παίκτες της ΑΕΚ ζήτησαν έξτρα ρεπό, όμως ο Αργύρης Γιαννίκης παρά τη νίκη δεν τους... χαρίστηκε.

Ωστόσο, ο 41χρονος τεχνικός δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές του για το σπουδαίο τρίποντο και μεταξύ άλλων στάθηκε στην ενέργεια που έβγαλε η ομάδα στο γήπεδο, στο πολύ καλό δεύτερο μέρος αλλά και στα δύο γκολ που πέτυχε η ομάδα και δεν μέτρησαν.

«Συγχαρητήρια σε όλους για τη νίκη. Βγάλαμε πολλή ενέργεια, ήμασταν συμπαγείς στο κέντρο και πολύ καλοί στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν για λίγα εκατοστά πολύ κοντά στο 2-0 και στο 3-0», τόνισε χαρακτηριστικά στα αποδυτήρια ο Γιαννίκης.

@Photo credits: Video Screen

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα