ΑΕΚ: Λάτρης της πειθαρχίας ο Γιαννίκης, δεν χαρίζει ούτε έξτρα ρεπό μετά τη νίκη στο ντέρμπι

ΑΕΚ: Λάτρης της πειθαρχίας ο Γιαννίκης, δεν χαρίζει ούτε έξτρα ρεπό μετά τη νίκη στο ντέρμπι

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Λάτρης της πειθαρχίας ο Γιαννίκης, δεν χαρίζει ούτε έξτρα ρεπό μετά τη νίκη στο ντέρμπι

bet365

Οι παίκτες της ΑΕΚ μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ζήτησαν έξτρα ρεπό, όμως ο Αργύρης Γιαννίκης παρά τη νίκη δεν τους... χαρίστηκε.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού και διατήρησε την απόσταση των έξι βαθμών από την κορυφή και τον Ολυμπιακό.

Όπως είναι λογικό, μετά το τέλος του ματς στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ το κλίμα ήταν ευχάριστο για τη νίκη με τους παίκτες των κιτρινόμαυρων μάλιστα να ζητούν από τον Αργύρη Γιαννίκη έξτρα ρεπό τη Δευτέρα, πέρα από το προγραμματισμένο που έχουν για την Τρίτη.

Ο 41χρονος κόουτς, όμως, ως λάτρης της πειθαρχίας δεν τους του έδωσε. Το μόνο που χάρισε ο Γιαννίκης ήταν να μην γίνει η προπόνηση που συνηθίζεται να κάνουν μετά το τέλος των αγώνων οι παίκτες που δεν βρίσκονταν στην ενδεκάδα. Έτσι κανονικά το πρωί της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα κάνουν την αποκατάστασή τους στα Σπάτα και την Τρίτη θα έχουν το ρεπό τους, ημέρα κατά την οποία θα πραγματοποιήσουν και τον νέο εμβολιασμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, την ώρα του φαγητού που ακολουθεί πάντα έπειτα από τη λήξη των παιχνιδιών, ο Γιαννίκης και οι συνεργάτες του έβλεπαν στην τηλεόραση τις δύο φάσεις των οφσάιντ στα γκολ του Τσούμπερ που δεν μέτρησαν. Μάλιστα δεν μπορούσαν να πιστέψουν πόσο ελάχιστα οφσάιντ ήταν και οι δύο περιπτώσεις με αποτέλεσμα να ακυρώσει τα γκολ το VAR.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα