ΑΕΚ: Βασικοί Άμραμπατ και Λιβάι, στον πάγκο ο Τσούμπερ

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Βασικοί Άμραμπατ και Λιβάι, στον πάγκο ο Τσούμπερ

bet365

Ο Αργύρης Γιαννίκης άφησε τελικά στον πάγκο τον Τσούμπερ, ξεκινώντας στα άκρα τους Άμραμπατ και Λιβάι Γκαρσία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Καμία άλλη έκπληξη στο αρχικό σχήμα.

Διάφορες ήταν οι ανοικτές θέσεις στις σκέψεις του Αργύρη Γιαννίκη για το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο 41χρονος τεχνικός της Ένωσης επιλέγει τελικά να αφήσει στον πάγκο τον Τσούμπερ, ξεκινώντας τους Άμραμπατ και Λιβάι Γκαρσία στο αριστερό και στο δεξί άκρο αντίστοιχα, με τον Αραούχο φυσικά στην κορυφή και τον Μάνταλο σε ελεύθερο ρόλο.

Στο τέρμα ο Στάνκοβιτς, στο κέντρο της άμυνας πλάι στον Βράνιες ξεκινάει ο Μήτογλου, με τον Μοχαμαντί αριστερά και τον Μισελέν δεξιά, ενώ στον άξονα διατηρείται το δίδυμο των Σιμόες-Σιμάνσκι.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Τσιντώτας, Ρότα, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Λε Ταλέκ, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Τσούμπερ και Τάνκοβιτς.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα