Ανατροπή: Κανονικά το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και το Ιωνικός – ΠΑΟΚ!

Newsroom
Ανατροπή: Κανονικά το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και το Ιωνικός – ΠΑΟΚ!

bet365

Σέντρα φαίνεται ότι θα γίνει τελικά στα ματς ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Ιωνικός – ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή με την αλλαγή στάσης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη!

Τα παιχνίδια της Κυριακής μπορεί να φαινόταν μέχρι και πριν από μερικές ώρες ότι θα οδηγούνταν σε αναβολή, ωστόσο, φαίνεται ότι η μπάλα θα τσουλήσει κανονικά στο χορτάρι.

Εξ αρχής οι ομάδες και η Λίγκα ήταν αρνητικές στην αναβολή και μαζί με την αλλαγή στάσης από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν κανονικά όπως ήταν προγραμματισμένο να γίνει.

Υπενθυμίζεται πως το θέμα της αναβολής είχε προκύψει από το αίτημα της αστυνομίας για λόγους ασφαλείας με αφορμή την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου, αλλά και την επέτειο από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου τη Δευτέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα