ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Σε... αναμμένα κάρβουνα στην Ένωση για την διεξαγωγή του ντέρμπι

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Σε... αναμμένα κάρβουνα στην Ένωση για την διεξαγωγή του ντέρμπι

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Σε... αναμμένα κάρβουνα στην Ένωση για την διεξαγωγή του ντέρμπι

bet365

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στην ΑΕΚ, εν αναμονή της πολυαναμενόμενης απόφασης του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη σχετικά με το αν θα διεξαχθεί τελικά ο αγώνας της Κυριακής (05/11, 19:30) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 4-0 της Κηφισιάς στο ΟΑΚΑ, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντάρκο Γέβτιτς ο οποίος μοίρασε τρεις ασίστ και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στα αποδυτήρια της Ένωσης, το μοναδικό θέμα συζήτησης ήταν το τι θα γίνει με το ντέρμπι της Κυριακής (05/11, 19:30) με τον Παναθηναϊκό. Θυμίζουμε ότι η ΕΛ.ΑΣ. έχει ζητήσει την αναβολή του αγώνα, όπως και του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό (05/11, 17:15) στη Νίκαια, λόγω της επετείου από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου όσο και λόγω της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου στην Αθήνα. Η συγκεκριμένη απόφαση ωστόσο δεν βρίσκει σύμφωνες ούτε τις δύο ομάδες (ΑΕΚ και Παναθηναϊκό), αλλά ούτε και τη Λίγκα.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της πάντως επιμένει σε αυτή τη στάση και για διευκόλυνση του αιτήματος της Αστυνομίας, λόγω της ειδικής κατάστασης, έχει συναινέσει ακόμα και σε αλλαγή ώρας του ντέρμπι αν αυτό πρέπει να διεξαχθεί νωρίτερα για λόγους ασφαλείας.

Οπως είναι λογικό, μετά το τέλος του αγώνα με την Κηφισιά οι παίκτες της Ένωσης, ρωτούσαν τι μέλλει γενέσθαι με τον αγώνα της Κυριακής (05/11, 19:30) και αν τελικά «Παίζουμε; Δεν παίζουμε; Πότε αν είναι θα παίξουμε;».

O Αργύρης Γιαννίκης από την πλευρά του, επιστρέφοντας από τις δηλώσεις του στην COSMOTE το μόνο που ακούστηκε να λέει στα αποδυτήρια ήταν το εξής: «Εμενα, ποιος μπορεί να μου πει τι θα γίνει με το ματς γιατί αυτό που προέχει είναι να κάνω τον προγραμματισμό των προπονήσεων και να οργανώσω τη δουλειά ανάλογα με το πότε θα γίνει».

Αυτό είναι το αντικείμενο της συζήτησης και αυτή την ώρα στα Σπάτα εν αναμονή της πολυαναμενόμενης απόφασης του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα