ΑΕΚ και Παναθηναϊκός δεν συναινούν στην αναβολή του ντέρμπι

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός δεν συναινούν στην αναβολή του ντέρμπι

Newsroom
ΑΕΚ και Παναθηναϊκός δεν συναινούν στην αναβολή του ντέρμπι
Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός μαζί με τη Λίγκα δεν συναινούν στην αναβολή του αγώνα και τονίζουν ότι δεν μπορεί να τίθεται τέτοιο ζήτημα την τελευταία στιγμή για προγραμματισμένα γεγονότα.

H Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ζήτησε να αναβληθούν οι αγώνες ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και Ιωνικός-ΠΑΟΚ, καθώς δε θα έχει διαθέσιμες τις απαραίτητες δυνάμεις, για να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή των δυο αναμετρήσεων.

Ωστόσο, το αίτημα αυτό έφτασε στα χέρια των ανθρώπων της Λίγκας, οι οποίοι εκφράζουν την κάθετη αντίθεσή τους σ' αυτήν την περίπτωση.

Οπως αντίθετες είναι και οι δύο ομάδες. Τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Παναθηναϊκός μαζί με τη Λίγκα δεν συναινούν σε αυτό το αίτημα και τονίζουν ότι δεν μπορεί να τίθεται τέτοιο ζήτημα την τελευταία στιγμή για προγραμματισμένα γεγονότα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα