Η αστυνομία ζήτησε αναβολή του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και του Ιωνικός-ΠΑΟΚ!

Newsroom
Η αστυνομία ζήτησε αναβολή του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και του Ιωνικός-ΠΑΟΚ!
Η αστυνομία ζήτησε να αναβληθεί τόσο το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός όσο και το Ιωνικός-ΠΑΟΚ λόγω της επίσκεψης του Πάπα αλλά και της συμπλήρωσης 13 χρόνων από την δολοφονία του Γρηγορόπουλου.

Και ξαφνικά μπορεί να μην έχουμε ντέρμπι! Η Ελληνική Αστυνομία ζήτησε την αναβολή του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός αλλά και του Ιωνικός-ΠΑΟΚ οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι να γίνουν την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου;

Ο λόγος; Οι αστυνομικές δυνάμεις θα είναι επιφορτισμένες, τόσο με την επίσκεψη στην Ελλάδα του πάπα Φραγκίσκου, όσο και με την και με την αστυνόμευση λόγω της συμπλήρωσης την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, 13 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έχει στείλει ήδη αίτημα προς την Super League και ζητάει να μην γίνουν οι δύο αγώνες (Ιωνικός - ΠΑΟΚ την Κυριακή στις 17:15 και ΑΕΚ - Παναθηναϊκός στις 19:30 την ίδια μέρα) λόγω αδυναμίας αστυνομικής φύλαξης.

Τι θα γίνει με την αγωνιστική

Παρά το γεγονός ότι η Super League είναι αρνητική στο αίτημα της Αστυνομίας (στέλνοντας και επίσημο έγγραφο), δύσκολα θα γίνουν οι αγώνες και κατ' επέκταση η αγωνιστική. Εάν δηλαδή η Αστυνομία δεν ανάψει πράσινο φως το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και το Ιωνικός-ΠΑΟΚ δεν θα διεξαχθούν. Τι σημαίνει αυτό; Πως αυτόματα όλη η αγωνιστική είναι «αέρα». Υπάρχουν σκέψεις δηλαδή (εάν δεν κάνει πίσω η ΕΛ.ΑΣ) να μην γίνει κανένα ματς της 12ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα