Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα των ανανεώσεων Χουάνκαρ και Χατζηγιοβάνη

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα των ανανεώσεων Χουάνκαρ και Χατζηγιοβάνη

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα των ανανεώσεων Χουάνκαρ και Χατζηγιοβάνη

bet365

Ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει το επόμενο διάστημα προτάσεις για νέο συμβόλαιο στον Ισπανό μπακ και τον Έλληνα εξτρέμ. Διερευνητική επαφή και με τους δύο, ποιες οι πιθανότητες για happy end.

Στη πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος θα μπουν το επόμενο διάστημα οι ανανεώσεις του Χουάνκαρ και του Τάσου Χατζηγιοβάνη, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι του 2022. Μέχρι στιγμής ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μια διερευνητική επαφή με τον ατζέντη του Ισπανού μπακ, όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και καιρό, ενώ το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του Έλληνα εξτρέμ. Τις επόμενες ημέρες, πάντως, αναμένεται να κατατεθούν επίσημες προτάσεις και προς τους δύο παίκτες.

Από τις πρώτες συζητήσεις, το κλίμα και τις προθέσεις που υπάρχουν αυτή την στιγμή, τα δεδομένα έχουν ως εξής:

  • Ο Χουάνκαρ θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό, παρότι υπάρχουν αρκετές κρούσεις προς τον εκπρόσωπό του, κυρίως από την Ισπανία. Προτεραιότητά του, όμως, είναι να συνεχίσει να φορά την φανέλα με το τριφύλλι, αρκεί να επιβραβευθεί και οικονομικά για την καλή του εικόνα. Η τρέχουσα συμφωνία προβλέπει 300.000 ευρώ ετησίως και τόσο ο ίδιος όσο και στην ΠΑΕ, θεωρούν πως αργά ή γρήγορα θα βρεθεί η χρυσή τομή στα λεφτά και ο 31χρονος μπακ θα υπογράψει για τα επόμενα δύο χρόνια.
  • Πιο δύσκολη μοιάζει η ανανέωση του Χατζηγιοβάνη. Ο Έλληνας εξτρέμ εδώ και καιρό βρίσκεται στο μπλοκάκι αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, η πλευρά του «ψάχνεται» στο εξωτερικό και δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο στον... αέρα, όσον αφορά τις προθέσεις του διεθνούς άσου. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και οι πιθανότητες-για την ώρα- είναι μοιρασμένες. Οι οικονομικές αποδοχές του 24χρονου άσου στη τρέχουσα σύμβαση είναι κάτι παραπάνω από 150.000 ευρώ ετησίως και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα αξιώσει τουλάχιστον τα διπλάσια για να υπάρξει βάση συζήτησης. Υπενθυμίζουμε πως το καλοκαίρι οι «πράσινοι» απέρριψαν πρόταση 1.3 εκατομμυρίου ευρώ από την Αλτάι, σε μία υπόθεση που «χάλασε» λόγω της εμπλοκής αρκετών ατζέντηδων και της απροθυμίας των Τούρκων να πληρώσουν το μεγαλύτερο ποσό της μεταγραφής «μπροστά».
@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα