Χουάνκαρ: «Είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό»

Χουάνκαρ: «Είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό»

Νίκος Αθανασίου
Χουάνκαρ: «Είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Ισπανός μπακ του Παναθηναϊκού έστειλε μήνυμα παραμονής ενόψει των διαπραγματεύσεων για το νέο του συμβόλαιο μετά την πρώτη διερευνητική επαφή.

O έμπειρος αμυντικός του Παναθηναϊκού που έχει ξεκινήσει πολύ καλά την φετινή σεζόν παραχώρησε συνέντευξη στην πατρίδα του, στην οποία ξεκαθάρισε πως είναι απόλυτα καλά στο Τριφύλλι και χαρούμενος, δείχνοντας πως θέλει να συνεχίσει με την πράσινη φανέλα. Το συμβόλαιο του Ισπανού ποδοσφαιριστή λήγει το καλοκαίρι, εκείνος θέλει να παραμείνει, όπως ο Παναθηναϊκός θέλει να τον κρατήσει, κάτι το οποίο ξεκαθάρισε στην πρώτη διερευνητική και τυπική επαφή που έγινε με τον εκπρόσωπο του παίκτη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χουάνκαρ:

Για την Ρεάλ Μαδρίτης και την γενικότερη καριέρα του στην Ισπανία: «Σε όλες τις ομάδες τα πήγα καλά πιστεύω απλά. Πάντα είχα θέματα τραυματισμού και αυτοί οι τραυματισμοί δεν με άφηναν απλά ένα μήνα εκτός αλλά έπρεπε να μπω στο χειρουργείο. Είμαι περήφανος για την καριέρα μου και ευχαριστημένος από τον εαυτό μου διότι σε κάθε ομάδα που παίζω τα δίνω όλα».

Για το πέρασμα του από την Μαλάγα: «Πέρασα πολύ καλά στην Μάλαγα. Θα θυμάμαι για πάντα το πέρασμα μου από εκεί. Σκέψου ότι ακόμα και σήμερα μου στέλνουν μηνύματα οι οπαδοί της ομάδας αυτής. Έχω καλές αναμνήσεις από εκεί και από την ομάδα και από τους φιλάθλους της».

Για τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα: «Μπορώ να σου πω ότι είμαι πολύ καλά στον Παναθηναϊκό. Παρά το γεγονός ότι η άλλαξα χώρα, προσαρμόστηκα πολύ γρήγορα. Η Ελλάδα μοιάζει πολύ με την Ισπανία και αυτό με βοήθησε πολύ. Ο τρόπος ζωής των Ελλήνων μοιάζει πολύ με των Ισπανών. Βέβαια εδώ πίνουν περισσότερο καφέ από εμάς. Σκέψου ότι εγώ πίνω τρεις καφέδες την ημέρα. Επίσης μου αρέσει πολύ η φέτα που έχουν εδώ στην Ελλάδα. Όλα είναι πολύ καλά. Γενικότερα για τους Έλληνες μπορώ να πω ότι έχουν περισσότερο χαρακτήρα από εμάς».

Για το αν θα ήθελε να γυρίσει στην Ισπανία: «Σχεδιάζω να είμαι στο υψηλότερο επίπεδο για όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα γίνεται. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είμαι στα καλύτερα μου. Έχω στο πίσω μέρος του μυαλό μου την επιστροφή στην Ισπανία, δεν βιάζομαι να πάρω κάποια απόφαση διότι περνάω πολύ καλά στον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος εδώ και χαρούμενος. Θα δούμε τι θα γίνει.»

Για το δυνατό του χαρακτηριστικό: «Μπορώ να πω ότι το δυνατό μου σημείο είναι η ταχύτητα μου. Εχω αλλάξει πολλές θέσεις στην καριέρα μου. Η αλήθεια είναι ότι κάθε μέρα που περνάει μαθαίνω κάτι από το ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα