Superleague, η βαθμολογία: Η ΑΕΚ στο -3 από τον Ολυμπιακό

Newsroom
 Superleague, η βαθμολογία: Η ΑΕΚ στο -3 από τον Ολυμπιακό

bet365

Η ΑΕΚ... απέδρασε με γκολ στο 90' από τα Γιάννινα και πλέον βρίσκεται ξανά στο -3 από τον Ολυμπιακό, έχοντας όμως ματς περισσότερο.

Στα Γιάννινα όλα έγιναν στην αρχή και στο φινάλε του αγώνα με την ΑΕΚ να φεύγει από μια δύσκολη έδρα με ένα σπουδαίο τρίποντο χάρη στο χρυσό γκολ του Σάκχοφ! Ο ΠΑΣ Γιάννινα με την σέντρα κέρδισε πέναλτι (ο Περέα από τον Μήτογλου), το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο σπεσιαλίστας Εραμούσπε και λίγα λεπτά αργότερα ο Άμραμπατ με καταπληκτικό σουτ ισοφάρισε για την ΑΕΚ.

Από κει και πέρα είδαμε ένα ματς ροντέο με τις δύο ομάδες να έχουν φάσεις για γκολ και για να πάρουν το ματς. Οι πιο μεγάλες ευκαιρίες ανήκουν στην Ένωση, αλλά είτε ο καταπληκτικός Λοντίγκιν, είτε οι αμυντικοί του ΠΑΣ, αλλά και η αστοχία των παικτών του Γιαννίκη έδειχναν πως δεν θα αλλάξει το τοπίο που διαμορφώθηκε από τα πρώτα λεπτά του ματς. Τελικά η χρυσή αλλαγή, ο Σάκχοφ ακριβώς στο 90' με ένα ξερό σουτ και δόση τύχης (η μπάλα βρήκε σε παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα) σκόραρε και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 2-1!

Όσο αφορά το βαθμολογικό... ταμείο, ο Δικέφαλος «πέρασε» αλώβητη από μια δύσκολη έδρα και μείωσε στο -3 από τον Ολυμπιακό, όμως οι Πειραιώτες παίζουν το μεσημέρι της Κυριακής με τον Βόλο. Από την άλλη ο «Άγιαξ της Ηπείρου» παραμένει στην 4η θέση αλλά πλέον τρεις ομάδες έχουν την ευκαιρία ανάλογα με τα αποτελέσματά τους να τον ξεπεράσουν.

Στην Τρίπολη το Soni... play station είχε την τιμητική του! Ο Σονί ήταν καταπληκτικός, ο Ρεγκίς με τον Ριέρα ήταν υπέροχοι και ο Αστέρας ήταν τρομακτικός και σάρωσε με 6-2 τον Ατρόμητο, που μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ ξαναγύρισε στην φετινή του πραγματικότητα και παραμένει στην τελευταία θέση. Οι Αρκάδες μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία τους στην μεγάλη κατηγορία και πλέον αρχίζουν να βρίσκουν βαθμολογική επαφή με την πρώτη εξάδα.

Τέλος, στη Ριζούπολη σε ένα ματς από τα πολλά που στη σεζόν θα έχουν το χαρακτήρα «ο θάνατός σου, η ζωή μου», η Λαμία κατάφερε να τσιμπήσει έναν πολύτιμο βαθμό (0-0) κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης που... καίγονταν για το τρίποντο. Ένα ματς χωρίς πολλές συγκινήσεις, με ελάχιστες κλασσικές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και που μοιραία ήδη πέρασε στην λήθη.

Η αγωνιστική (11η)

Σάββατο 27 Νοεμβρίου
Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 5-2
Απόλλων Σμύρνης – Λαμία 0-0
ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 1-2

Κυριακή 28 Νοεμβρίου
ΟΦΗ – Ιωνικός (15.00)
Ολυμπιακός – Βόλος (15.00)
ΠΑΟΚ – Αρης (19.30)
Παναθηναϊκός- Παναιτωλικός (19.30)

H Bαθμολογία σε 11 αγώνες

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 26
2. A.E.K. 23
3. Π.Α.Ο.Κ. 19
4. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 16
5. Ο.Φ.Η. 15
6. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 14
7. ΒΟΛΟΣ 14
8. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 13
9. ΑΡΗΣ 11
10. ΛΑΜΙΑ 10
11. ΙΩΝΙΚΟΣ 10
12. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 8
13. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 7
14. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 6
*Ο Άρης ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς.

H επόμενη αγωνιστική (12η)

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου

Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης (17.15)
Βόλος – Παναιτωλικός (17.15)
ΟΦΗ – Ολυμπιακός (19.30)

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου

Ιωνικός – ΠΑΟΚ (17.15)
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (19.30)
Αρης – Αστέρας Τρίπολης (19.30)

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα (19.30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα