ΑΕΚ: Βασικός ο Άμραμπατ στο δεξί άκρο της επίθεσης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Βασικός ο Άμραμπατ στο δεξί άκρο της επίθεσης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ο Αργύρης Γιαννίκης, όπως αναμενόταν, δεν προχώρησε σε μεγάλες αλλαγές στην ενδεκάδα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Βασικός ξεκινάει ο Άμραμπατ στο δεξί άκρο της επίθεσης, διατηρείται ο Μοχαμαντί στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Από τα μέσα της εβδομάδας, όπως έβγαινε από το ρεπορτάζ, ο Γιαννίκης δεν αναμενόταν να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα σε σχέση με τις επιλογές του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η μια διαφοροποίηση που περιμέναμε ήταν αυτή στο δεξί άκρο της επίθεσης με τον Άμραμπατ να ξεκινάει στο αρχικό σχήμα και τον Λιβάι Γκαρσία να μένει στον πάγκο. Επίσης ο Μοχαμαντί διατηρείται στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Μισελέν στα δεξιά και τους Βράνιες - Μήτογλου δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, ενώ στην εστία είναι φυσικά ο Στάνκοβιτς.

Στον άξονα ξεκινάνε οι Σιμόες και Σιμάνσκι, με τον Μάνταλο μπροστά τους, τον Τσούμπερ στο αριστερό άκρο της επίθεσης και στην κορυφή τον Αραούχο.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι Τσιντώτας, Σβάρνας, Ρότα, Χατζισαφί, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Λιβάι Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Κοσίδης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα