Το «καμένο χαρτί» των Ρουμάνων και το ραντεβού με τον Λουτσέσκου

Το «καμένο χαρτί» των Ρουμάνων και το ραντεβού με τον Λουτσέσκου

bet365

Το ραντεβού του προέδρου της ρουμανικής ομοσπονδίας, Ραζβάν Μπουρλεάνου, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και η αρνητική στάση του Λουτσέσκου.

Στη Ρουμανία αναζητούν τον επόμενο ομοσπονδιακό τεχνικό για τον πάγκο της εθνικής ομάδας, με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Ραζβάν Μπουρλεάνου, να παίζει το χαρτί του συνονόματού του προπονητή του ΠΑΟΚ.

Συνοδευόμενος από τον Μιχάι Στοίτσιτσα ο Ραζβάν Μπουρλεάνου ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να συναντηθεί και να μιλήσει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος μετά τον Γκεόργκι Χάτζι (αρνήθηκε να αναλάβει την εθνική ομάδα) ήταν η επόμενη επιλογή του.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν σε ρεστοράν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου ήταν ο 52χρονος προπονητής μαζί με τους συνεργάτες του στον ΠΑΟΚ. Στην κουβέντα που έγινε ο Λουτσέσκου δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο προκειμένου το έντονο ενδιαφέρον των επιτελών της ρουμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας μετατραπεί σε επίσημη πρόταση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι απόλυτα αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΟΚ, στο μυαλό του, όπως είπε και στους συμπατριώτες του, είναι τα παιχνίδια που έχει μπροστά σε Ευρώπη και Ελλάδα και δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από τον πάγκο του «Δικεφάλου».

Ευθύς εξαρχής η προσπάθεια των Ρουμάνων ήταν πολύ δύσκολη, καθώς γνώριζαν ότι ο Λουτσέσκου έχει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ένα συμβόλαιο το οποίο είναι πολύ δύσκολο να «σπάσει», με δεδομένη και τη ρήτρα αποδέσμευσης που ανέρχεται στο ποσό των 7.000.000 ευρώ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να ερωτηθεί για το συγκεκριμένο θέμα στην σημερινή (13:30) συνέντευξη Τύπου, που θα παραχωρήσει ενόψει της αναμέτρησης με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα