ΠΑΟΚ: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη λίστα των υποψηφίων για την εθνική Ρουμανίας

ΠΑΟΚ: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη λίστα των υποψηφίων για την εθνική Ρουμανίας

bet365

Το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου φιγουράρει στη λίστα των πιθανών υποψηφίων για τον πάγκο της εθνικής Ρουμανίας, αλλά δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση ο πολυνίκης προπονητής να αφήσει τον ΠΑΟΚ.

Ανοικτό θέμα ομοσπονδιακού προπονητή δεν υπάρχει μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στη Ρουμανία, όπως συμβαίνει με την περίπτωση του Τζον Φαν'τ Σχιπ, τα πάντα είναι ρευστά με τον Μιρέλ Ραντόι, ο οποίος έχει πει ότι θα αποχωρήσει από τον πάγκο της εθνικής ομάδας.

Το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι στη λίστα των πιθανών αντικαταστατών, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Ρουμανία, μαζί με αυτά των Γκεόργκι Χάτζι, Λάζλο Μπόλονι και Έντι Ιορντανέσκου.

Ο τελευταίος συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, καθώς πολύ δύσκολα Χάτζι και Μπόλονι θα αποδεχθούν πιθανή πρόταση, ενώ σ’ ότι αφορά την περίπτωση του Λουτσέσκου «οι πιθανότητες να αφήσει τον ΠΑΟΚ είναι μηδαμινές», όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στον ρουμανικό Τύπο.

Οι Ρουμάνοι γνωρίζουν, καταρχήν, το πολύ υψηλό συμβόλαιο που έχει υπογεγραμμένο με τον ΠΑΟΚ, αλλά και πως στο συμβόλαιο του Λουτσέσκου υπάρχει ρήτρα επτά εκατομμυρίων ευρώ.

Επίσης, ο 52χρονος τεχνικός του «Δικεφάλου» δεν έχει διστάσει να εκφράσει ουκ ολίγες φορές δημοσίως την αντίθεσή του για τα κακώς κείμενα στην εθνική ομάδα και γενικότερα στο ρουμανικό ποδόσφαιρο κάτι που δεν τον κάνει και ιδιαίτερα αρεστό στους παράγοντες της ομοσπονδίας.

Ο ΠΑΟΚ έχει επενδύσει στο πρόσωπο του Ρουμάνου πολυνίκη προπονητή, σ’ ένα πλάνο τριετίας, και δε θα επιτρέψει να χαλάσει πριν καλά-καλά συμπληρωθεί ο πρώτος χρόνος. Ο,τι κι αν γράφεται στην πατρίδα του.

Συμπέρασμα: Πολύ κακό για το τίποτα…

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα