Παναθηναϊκός: Αμφίβολοι για Παναιτωλικό οι Λούντκβιστ και Καρλίτος

Παναθηναϊκός: Αμφίβολοι για Παναιτωλικό οι Λούντκβιστ και Καρλίτος

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Αμφίβολοι για Παναιτωλικό οι Λούντκβιστ και Καρλίτος

bet365

O Ισπανός επιθετικός υποφέρει από μια διάταση στον δικέφαλο ενώ ο Σουηδός μέσος από διάστρεμμα πρώτου βαθμού και αμφότεροι γλίτωσαν τα χειρότερα.

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε το πρώτο του «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στην Λαμία αλλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε δύο από τους ποδοσφαιριστές του να τραυματίζονται και να γίνονται αναγκαστική αλλαγή. Ο Καρλίτος στο 25' και ο Λούντκβιστ στο 65'. Σύμφωνα με την ενημέρωση από το «τριφύλλι» και οι δύο γλίτωσαν τα χειρότερα αλλά είναι αμφίβολοι για το ματς της Κυριακής κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Ισπανός επιθετικός έχει μια διάταση στον δικέφαλο και φαίνεται πως γλίτωσε ένα τράβηγμα ή μια θλάση που θα τον άφηναν εκτός για καιρό. Όσον αφορά τον Σουηδό χαφ, υπέστη διάστρεμμα πρώτου βαθμού, δηλαδή ελαφρύ και παρότι έφυγε υποβασταζόμενος από το γήπεδο δεν δείχνει να έχει κάτι το σοβαρό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα