Ιωνικός: Πλήγμα με Τουράμ, έναν μήνα εκτός

Ιωνικός: Πλήγμα με Τουράμ, έναν μήνα εκτός

Ιωνικός: Πλήγμα με Τουράμ, έναν μήνα εκτός

bet365

Μεγάλο πρόβλημα για τον Ιωνικό η απώλεια του Τουράμ, ο οποίος υπέστη κόντρα στον Αστέρα θλάση β' βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα.

Στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Τουράμ σκόραρε και λίγο αργότερα αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με πρόβλημα στους οπίσθιους μηριαίους. Σύμφωνα με τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε η θλάση είναι β' βαθμού και έτσι για έναν μήνα θα είναι εκτός δράσης.

Αυτό σημαίνει ότι ο Σπανός δεν θα τον υπολογίζει στα ματς με: ΟΦΗ (εκτός), ΠΑΟΚ (εντός), Παναιτωλικός (εκτός), ΑΕΚ (εντός) και ενδεχομένως την αναμέτρηση με τον Άρη (εκτός). Δεν αποκλείεται πάντως να τον δούμε και πάλι στα γήπεδα με το νέο έτος, όπου η ομάδα της Νίκαιας θα παίξει με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα στις 4 Ιανουαρίου.

Επίσης, μετά από εξέταση, διαπιστώθηκε πως ο Ντιντιέρ Ντελγκάδο υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα. Ο παίκτης, υποβλήθηκε τη Δευτέρα (22/11) το μεσημέρι σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου από τον γιατρό της ομάδας μας Χρήστο Δάρα και η επάνοδος του υπολογίζεται σε τρεις μήνες.

Οι άνθρωποι της ομάδας, πάντως, είναι στο πλευρό τους, στέλνοντάς τους το εξής μήνυμα: «Η ΠΑΕ Ιωνικός, βρίσκεται δίπλα και στους δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας και τους εύχεται περαστικά και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους!»

gwsdel.jpg

@Photo Credits: Intime

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα