Αραούχο: «Πονάει διότι ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό» (vid)

Αραούχο: «Πονάει διότι ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό» (vid)

Newsroom
Αραούχο: «Πονάει διότι ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό» (vid)

bet365

Ο Σέρχιο Αραούχο σημείωσε δύο γκολ, αλλά είδε την ΑΕΚ να ηττάται με 2-3 από τον Ολυμπιακό και στο τέλος του αγώνα δεν έκρυψε την απογοήτευσή του.

Ο Σέρχιο Αραούχο είχε χτίσει παράδοση εναντίον του Ολυμπιακού και το βράδυ της Κυριακής (21/11) κατάφερε να πετύχει άλλα δύο γκολ εναντίον των «ερυθρόλευκων». Η ΑΕΚ, ωστόσο, ηττήθηκε με 3-2 και ο Αργεντινός έφυγε από το ΟΑΚΑ απογοητευμένος.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, δεν έκρυψε τη στεναχώρια του λέγοντας: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω. Σε αρκετές στιγμές παίξαμε καλύτερα. Δεν ξέρω πού οφείλεται. Τα γκολ που δεχτήκαμε ήταν από δικά μας λάθη. Πονάει διότι ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό. Πρέπει να συνεχίσουμε γιατί το Σάββατο έχουμε σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Εγώ πρώτος πρέπει να κάνω άμυνα. Να επικεντρωθούμε στην αμυντική λειτουργία και να αποφεύγουμε τέτοια λάθη».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα