Θύρα 6: «Γινόμαστε ο 12ος παίκτης και παίρνουμε το παιχνίδι πριν ξεκινήσει»

Newsroom
Θύρα 6: «Γινόμαστε ο 12ος παίκτης και παίρνουμε το παιχνίδι πριν ξεκινήσει»

bet365

Οι οργανωμένοι φίλοι του Παναιτωλικού έστειλαν το… μήνυμα ενόψει της επιστροφής τους στο γήπεδο για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Έναν κρίσιμο αγώνα δίνει την Κυριακή (21/11) ο Παναιτωλικός των... χιλίων μύριων προβλημάτων, καθώς θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ενόψει της αναμέτρησης με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας ανακοίνωσαν πρόσφατα την επιστροφή τους στο γήπεδο και μάλιστα η «Θύρα 6» εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση που μεταξύ άλλων λέει πως «μεθαύριο το κλουβί παίρνει την παλιά του μορφή. Η πόλη θα κινείται σε φυσιολογικούς ρυθμούς, όπως πριν κάθε παιχνίδι του ΤΙΤΟΡΜΟΥ. Τα τύμπανα θα δώσουν το ρυθμό και ο κόσμος θα σπρώξει την ομάδα στη νίκη με τον τρόπο που ξέρει να κάνει τόσα και τόσα χρόνια. Γινόμαστε ο 12ος παίκτης και παίρνουμε το παιχνίδι πριν ξεκινήσει. Η αποστολή μας δύσκολη, αλλά ας μην ξεχνάμε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ δεν γίναμε για τα εύκολα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα