Κλίμα συσπείρωσης στον Παναιτωλικό και επιστροφή οργανωμένων

Newsroom
 Κλίμα συσπείρωσης στον Παναιτωλικό και επιστροφή οργανωμένων

bet365

Τα «καναρίνια» προχωρούν σε κινήσεις για μαζική προσέλευση του κόσμου στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου για πρώτη φορά θα βρεθούν και οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας.

Στο... πόδι είναι όλοι στον Παναιτωλικό ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης που ακολουθεί (21/11). Τα «καναρίνια» έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς και εσχάτως υπήρξε και κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα, κάτι που «εξηγεί», ως ένα βαθμό, γιατί προέρχεται από σερί άτυχων αποτελεσμάτων. Την ίδια στιγμή όμως παρατηρείται και «συσπείρωση» για τον αγώνα με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» που χαρακτηρίζεται ως «τελικός.

Από την περασμένη εβδομάδα οι «κυανοκίτρινοι» έχουν ξεκινήσει σειρά ενεργειών, όπως το άνοιγμα της Θύρας 3 για δωρεάν είσοδο σε μαθητές και ευρύτερα παιδιά, ενώ παράλληλα «τρέχουν» διαγωνισμοί δεκάδες για διπλές προσκλήσεις.

Παράλληλα ανακοινώθηκαν σήμερα (15/11) οι τιμές των εισιτηρίων για τους αγώνες με Απόλλωνα και Ιωνικό (11/12) στο Αγρίνιο, που είναι οι 2 τελευταίοι εντός έδρας για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Λίγο αργότερα μάλιστα οι οργανωμένοι που από την αρχή της σεζόν απείχαν από το γήπεδο έκαναν γνωστό πως θα επιστρέψουν στις εξέδρες, με σκοπό να στηρίξουν τους «κυανοκίτρινους» και μεταξύ άλλων ανέφεραν πως «στο παιχνίδι με Απόλλωνα δίνουμε βροντερό παρών στη μικρή κερκίδα του γηπέδου, εκεί που οι περισσότεροι από εμάς μεγαλώσαμε, εξάλλου. Ο Παναιτωλικός μας έχει ανάγκη όλους και δεν χωράνε δικαιολογίες».


@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα