O Σβαμπ, ο Ινγκασον και οι άλλες εκκρεμότητες του ΠΑΟΚ

O Σβαμπ, ο Ινγκασον και οι άλλες εκκρεμότητες του ΠΑΟΚ

O Σβαμπ, ο Ινγκασον και οι άλλες εκκρεμότητες του ΠΑΟΚ

bet365

Παρά τις τρεις μαζεμένες ανανεώσεις παραμένει γεμάτη η λίστα από συμβόλαια ποδοσφαιριστών που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι, δέκα διαφορετικές περιπτώσεις, που θα απασχολήσουν τους «ασπρόμαυρους».

Ξεκινώντας τη χρονιά δεκατέσσερις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έμπαιναν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους. Υπερβολικά μεγάλος αριθμός που σαφώς επηρέασε τις όποιες κινήσεις έγιναν το καλοκαίρι και θα παίξουν το ρόλο τους ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Οι Σφιντέρσκι και Λύρατζης πιο νωρίς απ’ όλους συμφώνησαν και ανανέωσαν, ακολούθησαν οι υπογραφές σε νέα τριετή και τετραετή συμβόλαια από τους Α. Ζίβκοβιτς. Μιχαηλίδη και Τσιγγάρα, όμως παραμένουν σε εκκρεμότητα τα συμβόλαια των Βιεϊρίνια, Πασχαλάκη, Ίνγκασον, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Βαρέλα, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο και Καγκάβα. Δέκα συμβόλαια σε εκκρεμότητα, αν και με κάποιους (Ροντρίγκο, Καγκάβα) υπάρχει ανοικτό παράθυρο αποχώρησης τον Ιανουάριο.

Αν βγάλει κάποιος από την εξίσωση τον Αντρέ Βιεϊρίνια, που είναι μια ξεχωριστή περίπτωση συνολικά για τον «ασπρόμαυρο» οργανισμό, η διοίκηση θα κληθεί να ασχοληθεί με τις υπόλοιπες περιπτώσεις, βάσει του προγραμματισμού που έχει γίνει για την επόμενη χρονιά, αλλά και τις υποδείξεις του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η περίπτωση του Σβαμπ

Το καλοκαίρι τελειώνει και το συμβόλαιο του Στέφαν Σβαμπ, στο οποίο υπάρχει μια διαφορά με τα υπόλοιπα. Υπάρχει όρος που προβλέπει ότι ανανεώνεται αυτόματα για έναν ακόμη χρόνο με μια μικρή αύξηση αποδοχών, εφόσον Αυστριακός χαφ κάνει το 60% των συμμετοχών στη φετινή σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ θέλει έναν απόλυτα ευχαριστημένο Σβαμπ στη σύνθεσή του, με δεδομένο ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που βοήθησε πολύ και δεν έχει δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό θέμα.

Παρότι αργά γρήγορα το συμβόλαιο θα ανανεωθεί αυτόματα, άλλωστε ο 31χρονος χαφ μέχρι σήμερα έχει παίξει στους 15 από τους 16 αγώνες της σεζόν, στη διοίκηση έχουν στο μυαλό τους ότι πρέπει κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά να μιλήσουν και μαζί του για ένα καλύτερο συμβόλαιο με μεγαλύτερη διάρκεια.

Τι συμβαίνει με τον Ινγκασον

Η περίπτωση του Ίνγκι Ίνγκασον θα είχε ήδη κλείσει, αν δεν είχε προκύψει σοβαρός τραυματισμός τον περασμένο Απρίλιο, που τον έχει κρατήσει μέχρι τώρα εκτός δράσης. Οι συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο είχαν προχωρήσει και ουσιαστικά οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία, ωστόσο ο ίδιος ο Ισλανδός σταμάτησε τις διαπραγματεύσεις λέγοντας ότι προτιμά να επιστρέφει στα γήπεδα, να αρχίσει να παίζει και μετά να ξανά καθίσουν οι δύο πλευρές στο τραπέζι για να κλείσουν τη συμφωνία.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα