ΠΑΟΚ: Ο Μιχαηλίδης ανανέωσε στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2025

ΠΑΟΚ: Ο Μιχαηλίδης ανανέωσε στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2025

ΠΑΟΚ: Ο Μιχαηλίδης ανανέωσε στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2025

bet365

Μετά τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο έβαλε στον ΠΑΟΚ και ο Γιάννης Μιχαηλίδης, με τον Δικέφαλο να ανανεώνει την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο Γιάνης Μιχαηλίδης ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2025. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του 21 ετών αμυντικού, εξέλιξη που έρχεται λίγες ημέρες ύστερα από εκείνη του Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Ο Μιχαηλίδης, γεννημένος στις 18/2/2000, έχει παίξει σε 49 ματς με τον ΠΑΟΚ κι έχει σημειώσει δύο γκολ. Το 2019-2020 έκανε εννέα συμμετοχές, πέρυσι 27 κι εφέτος 13.

Η ανακοίνωση:

«Μιχαηλίδης Reloaded 2025

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Μιχαηλίδη μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Ήρθε στον ΠΑΟΚ σχετικά μεγάλος. Στα 16 του. Μία ηλικία που το PAOK Academy συνήθως αποφεύγει να επενδύσει προτιμώντας πιο μικρά παιδιά, προκειμένου να τα εκπαιδεύσει με τον δικό του τρόπο. Στην περίπτωση του Γιάννη Μιχαηλίδη , όμως, έπρεπε να γίνει μία εξαίρεση.Τότε αγωνιζόταν ως αμυντικό χαφ, μα γρήγορα έγινε το βασικό στόπερ της Κ17 κι έκτοτε δεν κοίταξε ποτέ πίσω. Κατέκτησε τρία πρωταθλήματα με την Κ19 όντας ένας εκ των αρχηγών και το 2019 προωθήθηκε στην Α’ Ομάδα. Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του σ’ ένα παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Κύπελλο Ελλάδας στις 15 Ιανουαρίου του 2020 κι έκτοτε είναι σημαντικό στέλεχος του Δικεφάλου, έχοντας παίξει ήδη σε 49 παιχνίδια, με δύο γκολ, ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδας της σεζόν 2020-21.Με το βλέμμα στο μέλλον ο Δικέφαλος αποφάσισε να… δέσει τον Γιάννη Μιχαηλίδη μέχρι τον Ιούνιο του 2025».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα