Επίσημο: Αντρίγια Ζίβκοβιτς έως το 2024! (vid)

Επίσημο: Αντρίγια Ζίβκοβιτς έως το 2024! (vid)

Επίσημο: Αντρίγια Ζίβκοβιτς έως το 2024! (vid)

bet365

H «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Αντρίγια Ζίβκοβιτς μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2024.

To μεσημέρι της Παρασκευής ο Σέρβος μεσοεπιθετικός βρέθηκε στα γραφεία της Τούμπας προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία του με τους Κυπελλούχους Ελλάδας.

«Το πρώτο του συμβόλαιο με τον Δικέφαλο είχε ημερομηνία λήξης το καλοκαίρι του 2022 κι ο ΠΑΟΚ ήξερε πως δεν έπρεπε να χάσει χρόνο γιατί οι σειρήνες θα ήταν πολλές, έτσι φρόντισε γρήγορα να κλείσει το θέμα και να κρατήσει τον Σέρβο στη Θεσσαλονίκη μέχρι τον Ιούνιο του 2024», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, ενώ ο 25χρονος εξτρέμ του «Δικεφάλου» στο video που συνοδεύει την ανακοίνωση (ξανά) συστήνεται στον κόσμο της ομάδας και καταλήγει με το αγαπημένο μότο των οπαδών του ΠΑΟΚ και της Παρτίζαν:

Iste Boje Ista Vera! - Ιδια χρώματα - Ιδια θρησκεία!

Είναι από εκείνες τις σχέσεις που μοιάζουν καρμικές. Ο Σέρβος εξτρέμ φεύγοντας από τη Μπενφίκα ήθελε να πάει κάπου που θα αισθανόταν όμορφα και θα μπορούσε να δείξει τη μεγάλη αξία του.

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μπήκε αμέσως στο κλίμα, έγινε πρωταγωνιστής και καθιερώθηκε ως ένας από τους καλύτερους πλάγιους επιθετικούς του πρωταθλήματος.

Ο «Δικέφαλος» πόνταρε στον Σέρβο, όταν λίγοι πίστευαν σ’ αυτόν και δικαιώθηκε απόλυτα. Ο «Zile» στην πρώτη του σεζόν ήταν εντυπωσιακός. Έπαιξε σε 48 αγώνες, σκόραρε 14 φορές, μοίρασε οκτώ ασίστ, κέρδισε την επιστροφή του στην Εθνική Σερβίας και πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αυτές οι εμφανίσεις έφεραν το νέο συμβόλαιο και πολύ καλύτερες αποδοχές, που θα ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως. Με τον ΠΑΟΚ έχει πραγματοποιήσει 62 συμμετοχές έως τώρα, έχοντας σημειώσει 18 γκολ με 11 ασίστ και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες του κλαμπ.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα