Παναθηναϊκός: Πιθανή η κίνηση και για «8άρι» τον Ιανουάριο

Παναθηναϊκός: Πιθανή η κίνηση και για «8άρι» τον Ιανουάριο

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Πιθανή η κίνηση και για «8άρι» τον Ιανουάριο

bet365

Εκτός από την δεδομένη απόκτηση αμυντικού μέσου τον Ιανουάριο, στο τραπέζι του Παναθηναϊκού έχει πέσει και η απόκτηση ενός «8αριού» για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η μεσαία γραμμή.

Όσο πλησιάζουμε προς την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, τόσο περισσότερο θα ξεκαθαρίζουν τα μεταγραφικά «θέλω» του Παναθηναϊκού, τα οποία από το καλοκαίρι ήταν σε συνάρτηση με την κατάσταση του Μπαρτ Σένκεφελντ και του Δημήτρη Κουρμπέλη, όσον αφορά τις προσθήκες σε άμυνα και μεσαία γραμμή. Από την στιγμή που η επιστροφή του αρχηγού μετατέθηκε για τις αρχές του 2022 και... βλέπουμε, οι «πράσινοι» όπως έχουμε αναφέρει θα κινηθούν δεδομένα για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου.

Από κει και πέρα, ακόμη μία ανάγκη που έχει εντοπιστεί και έχει πέσει στο τραπέζι, αφορά και πάλι την μεσαία γραμμή. Από την ανάλυση των προπονήσεων, των παιχνιδιών και της συμπεριφοράς της ομάδας πάνω στο χορτάρι, είναι πιθανό ο Παναθηναϊκός να κινηθεί για την απόκτηση κι ενός «8αριού». Εξάλλου, ο Γιασίν Αγιούμπ που είναι μόνιμα εκτός αποστολής και δεν υπολογίζεται λαμβάνοντας 450.000 ευρώ ετησίως, θα μπορούσε να αντικατασταθεί με έναν ποδοσφαιριστή της αρεσκείας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που θα έδινε ακόμη μια λύση στον άξονα.

Υπενθυμίζουμε πως στο έμψυχο δυναμικό του «τριφυλλιού», όσον αφορά την μεσαία γραμμή, εκτός από τον Αγιούμπ που είναι... φευγάτος, υπάρχει ο Ρούμπεν Πέρεθ(«6άρι»), ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος(«6-8άρι»), ο Μαουρίσιο(«8άρι») στα 33 και στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, ο Πασκάλ Λούντκβιστ («8-10άρι») ως δανεικός από την Χρόνινγκεν που μέχρι στιγμής δεν έχει βοηθήσει καθόλου, ο Λούκας Βιγιαφάνιες («10άρι») που μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και ο Γιάννης Μπουζούκης που το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι και ο Σέρβος τεχνικός όσες φορές τον έχει χρησιμοποιήσει, ήταν στα «φτερά».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα