Παναθηναϊκός: Τα πισωγυρίσματα με τον Κουρμπέλη, «δείχνουν» μεταγραφή μέσου τον Ιανουάριο

Παναθηναϊκός: Τα πισωγυρίσματα με τον Κουρμπέλη, «δείχνουν» μεταγραφή μέσου τον Ιανουάριο

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Τα πισωγυρίσματα με τον Κουρμπέλη, «δείχνουν» μεταγραφή μέσου τον Ιανουάριο

bet365

Ο χρόνος επιστροφής του αρχηγού του Παναθηναϊκού παραμένει άγνωστος και το «τριφύλλι» μοιάζει ως δεδομένο πως θα ψάξει για μεταγραφή στην μεσαία γραμμή στο παζάρι του Ιανουαρίου.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης προχωρά στον δικό του ανήφορο και είναι κοντά στο να συμπληρώσει ένα χρόνο μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους. Τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 12 Δεκεμβρίου του 2020 σε μία αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού εδώ και περίπου ενάμιση μήνα βρισκόταν στην Τρίπολη, όπου ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα φυσιοθεραπείας έπειτα από δική του επιλογή και απόφαση, την οποία στήριξε το «τριφύλλι» και του έδωσε το «οκ». Μέχρι και σήμερα, όμως, δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το πότε ο διεθνής μέσος θα επιστρέψει στις προπονήσεις, θα ανεβάσει ρυθμούς και θα τεθεί στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο 28χρονος άσος, που έχει σήμερα τα γενέθλιά του, απέχει από τις προπονήσεις τουλάχιστον εδώ και ένα δίμηνο και για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης θα χρειαστεί αρκετό χρόνο και φαντάζει... ουτοπικό να τον δούμε να αγωνίζεται μέσα στο 2021, αν φυσικά καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει και ως ένα σημείο το come back του είναι και θέμα ψυχολογικό, όχι μόνο ιατρικό.

Με τα παραπάνω δεδομένα, ο Παναθηναϊκός έχει στην διάθεσή του: Τον Ρούμπεν Πέρεθ, τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και τον Μαουρίσιο για το 4-2-3-1 που παίζει ο Γιοβάνοβιτς. Ο Λούντκβιστ λογίζεται ως επιτελικός μέσος, ο Αγιούμπ είναι εκτός πλάνων και «φευγάτος» ενώ ο Μπουζούκης χρησιμοποιείται στις θέσεις πίσω από τον φορ. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το «τριφύλλι» διαθέτει μόνο τρεις ποδοσφαιριστές για το δίδυμο στα χαφ, ενώ θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον τέσσερις.

trs

Το περασμένο καλοκαίρι δεν έγινε ακόμη μια προσθήκη στην μεσαία γραμμή, καθώς η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου έκανε λόγο για επιστροφή του Κουρμπέλη στα τέλη Αυγούστου. Ο «Κούρμπε» αγωνίστηκε σε δύο φιλικά προετοιμασίας αλλά πονούσε και ξαναμπήκε στα... πιτς! Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση του Μπαρτ Σένκεφελντ, όπου το αρχικό πλάνο έκανε λόγο για μέσα Σεπτεμβρίου και πλέον η κουβέντα γίνεται για τα τέλη του Νοέμβρη.

Από την στιγμή, λοιπόν, που η επιστροφή του αρχηγού δεν μπορεί να υπολογιστεί, όλα «δείχνουν» πως ο Παναθηναϊκός θα ψάξει για μεταγραφή κεντρικού μέσου στο παζάρι του Ιανουαρίου. Για την ακρίβεια είναι υποχρεωμένος να το πράξει, καθώς σε περίπτωση που τραυματιστεί ένας εκ των βασικών του, δεν υπάρχουν οι κατάλληλες διαθέσιμες επιλογές για να καλύψουν το κενό. Ειδικά σε ρόλο «εξαριού», στον τρόπο που παίζει ο Σέρβος τεχνικός, ο μόνος που μπορεί να ανταποκριθεί σε πολύ καλό επίπεδο είναι ο Ρούμπεν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα