Ο καταπονημένος Ρέαμπτσιουκ παίζει και με πρησμένο αστράγαλο, αλλά χρειάζονται και οι εναλλακτικές

Ο καταπονημένος Ρέαμπτσιουκ παίζει και με πρησμένο αστράγαλο, αλλά χρειάζονται και οι εναλλακτικές

Δημήτρης Τομαράς
Ο καταπονημένος Ρέαμπτσιουκ παίζει και με πρησμένο αστράγαλο, αλλά χρειάζονται και οι εναλλακτικές

bet365

Ο Μολδαβός μπακ έχει τραβήξει όλο το φορτίο της θέσης του αριστερού μπακ και είναι ο μόνος με τόσο μεγάλη επιβάρυνση στο ρόστερ του Ολυμπιακού αλλά και ο μόνος κλασικός αριστερός μπακ.

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ εξακολουθεί να αποδεικνύεται σκληρό... καρύδι στον Ολυμπιακό και να αντέχει σε κάθε είδους τραυματισμό είτε είναι στο κεφάλι είτε είναι ένας πρησμένος αστράγαλος σε δύο συνεχόμενους αγώνες. Παρόλα αυτά η φετινή του αγωνιστική κατοπόνηση είναι μεγάλη και ο τραυματισμός του με την Αϊντραχτ αναμφίβολα τον επηρέασε καθώς μετά το ματς με τον Ιωνικό πρήστηκε ξανά το πόδι του.

Ο φετινός Ρέαμπτσιουκ έχει παίξει 18 ματς με 1 γκολ (το εξαιρετικό του γκολ με Αντβέρπ) αλλά και 1 ασίστ. Έχει χάσει μόνο το ένα ματς με τη Νέφτσι Μπακού εκτός έδρας (τότε είχε παίξει αριστερός μπακ ο Σισέ) για ένα θέμα ετοιμότητας που είχε τότε. Ωστόσο με αφορμή και τον τραυματισμό του δημιουργείται ένα θέμα για ανάγκη ειδικής διαχείρισης του παίκτη που ανεξάρτητα απ' ότι τα δίνει όλα δεν γίνεται να συνεχίσει έτσι όλη τη σεζόν. Και αυτό ισχύει και ας τελείωσε και τα δύο ματς με Αϊντραχτ και Ιωνικό και ας προσπάθησε τόσο πολύ.

Οι εναλλακτικές για τον Ρέαμπτσιουκ στο ρόστερ

Το καλοκαίρι που μας πέρασε είχε προκύψει πως ο Ολυμπιακός ψαχνόταν και για βασικό δεξιό μπακ και για αριστερό. Τελικώς αποκτήθηκε ο Καρμπόβνικ ως μία εναλλακτική για τα δύο άκρα αλλά όχι παίκτες για βασικοί. Ο Ρέαμπτσιουκ διατήρησε τη θέση του αριστερού μπακ όμως έχει τη σημασία του να δούμε τις εναλλακτικές.

Πριν το ματς με τον Ιωνικό ο Μαρτίνς δοκίμαζε τον Ανδρούτσο ως αριστερό μπακ για να βάλει δεξιά τον Λαλά εφόσον ο Ρέαμπτσιουκ δεν τα κατάφερνε. Ο Καρμπόβνικ αυτήν την περίοδο έχει τραυματισμό οπότε θα είναι μία έξτρα λύση όταν επανέλθει. Πλην των Καρμπόβνικ και Ανδρούτσου υπάρχει η επιλογή του νεαρού Αποστολόπουλου για θεωρητικά πιο εύκολα παιχνίδια. Ο μοναδικός βέβαια κλασικός αριστερός μπακ του ρόστερ παραμένει ο Moλδαβός αμυντικός (είναι και ο Αποστολόπουλος που είναι πιτσιρικάς βέβαια και είναι στη Β' ομάδα). Σε αυτήν την περίσταση και με δεδομένο πως παρά την υπερπροσπάθεια και το αγωνιστικό φιλότιμο του διεθνούς μπακ στα τελευταία δύο ματς έβγαλε αυτό το θέμα τραυματισμού θα πρέπει να αρχίσει να γίνεται rotation και είναι κάτι που ο Μαρτίνς ανέφερε πως έχει ξεκινήσει να το βλέπει δοκιμάζοντας ως αριστερό μπακ τον Ανδρούτσο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα