Ολυμπιακός: Διάστρεμμα ο Κούντε και μία εβδομάδα εκτός, πρήστηκε ξανά το πόδι του Ρέαμπτσιουκ

Ολυμπιακός: Διάστρεμμα ο Κούντε και μία εβδομάδα εκτός, πρήστηκε ξανά το πόδι του Ρέαμπτσιουκ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Διάστρεμμα ο Κούντε και μία εβδομάδα εκτός, πρήστηκε ξανά το πόδι του Ρέαμπτσιουκ

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει πέντε τραυματίες μετά το ματς με τον Ιωνικό με τον Κούντε να αναμένεται να μείνει εκτός για μία εβδομάδα. Πρησμένο πάλι το πόδι του Ρέαμπτσιουκ.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν ο παίκτης που βγήκε αλλαγή στο ημίχρονο. Έχει μία ενόχληση (στο γόνατό του) αλλά δεν προκύπτει κάτι σοβαρό και αντικαταστάθηκε περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες που έγινε αλλαγή στο 2ο μέρος έχει μία σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο και θα αξιολογηθεί ξανά η κατάστασή του. Ο Κούντε που είχε βγει από το α' μέρος έχει ένα διάστρεμμα και αναμένεται να μείνει εκτός για μία εβδομάδα (για επτά μέρες δηλαδή κάνουν λόγο οι πρώτες εκτιμήσεις και θα φανεί εάν θα προκύψει κάτι άλλο για τον χρόνο επανόδου του).

Οι τραυματισμοί των Κούντε και Ροντρίγκες πάντως προήλθαν από μαρκαρίσματα αντιπάλων και γενικά ο Ιωνικός φάνηκε ότι έπαιζε αρκετά σκληρά. Ο Μαντί Καμαρά έχει ένα πρόβλημα στον ώμο του (για την ακρίβεια έβγαλε πάλι πρόβλημα στον ώμο του καθώς είχε χτυπήσει και στο προηγούμενο χρονικά ματς των Πειραιωτών) και μένει να φανεί το πως θα εξελιχθεί αυτό, όπως επίσης και ο Ρέαμπτσιουκ έχει πάλι πρησμένο το πόδι του και δεδομένα αυτό είναι πρόβλημα. Και αυτό από την υπερπροσπάθεια του Μολδαβού.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα