Μαρτίνς: «Δεν με ανησυχεί το 1-0, με ανησυχεί ότι δεν ήμασταν αποτελεσματικοί»

Μαρτίνς: «Δεν με ανησυχεί το 1-0, με ανησυχεί ότι δεν ήμασταν αποτελεσματικοί»

Δημήτρης Σαμόλης
Μαρτίνς: «Δεν με ανησυχεί το 1-0, με ανησυχεί ότι δεν ήμασταν αποτελεσματικοί»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς υποστήριξε ότι το κύριο ζητούμενο απέναντι στον Ιωνικό ήταν η νίκη, που κατακτήθηκε, αλλά εξήγησε πως αυτό που τον ανησυχεί είναι η αναποτελεσματικότητα.

Μετά τη νίκη (1-0) επί του Ιωνικού, ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς, δήλωσε:

«Ήταν δύσκολα σήμερα γιατί δεν καθαρίσαμε το παιχνίδι. Δεν το καταφέραμε, ενώ ο αντίπαλος ήταν σε αναμονή αντεπίθεσης ή μιας στημένης μπάλας. Δεν με ανησυχεί ότι νικήσαμε μόνο 1-0, διότι η νίκη ήταν το ζητούμενο. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι για μια ακόμη φορά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί και δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Κάποιοι παίκτες έδειξαν σημάδεια κόπωσης, έλειπε η φρεσκάδα. Θα έχουμε χρόνο για ξεκούραση και δουλειά».

Για τη νίκη του Ολυμπιακού Β επί του ΠΑΟΚ Β:

«Είναι άριστο το αποτέλεσμα και είμαι ενθουσιασμένος που υπάρχουν πλέον οι δεύτερες ομάδες. Είναι ένα βήμα που χρειαζόταν να γίνει».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα