Ολυμπιακός: Ο Σεμέδο έπρεπε να επιστρέψει, είτε μείνει, είτε πωληθεί

Ολυμπιακός: Ο Σεμέδο έπρεπε να επιστρέψει, είτε μείνει, είτε πωληθεί

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Σεμέδο έπρεπε να επιστρέψει, είτε μείνει, είτε πωληθεί

bet365

Η πλευρά του Σεμέδο βρήκε τη χρυσή τομή με τον Ολυμπιακό για να γυρίσει στον Ρέντη και απομένει να δούμε τι θα αποφασίσει ο Ολυμπιακός για την παραμονή ή την πώλησή του.

Ο Ολυμπιακός επέλεξε το timing λίγο πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για να επαναφέρει τον Ρούμπεν Σεμέδο στον Ρέντη με τον Πορτογάλο στόπερ να ξεκινά από το Σάββατο τις ατομικές του προπονήσεις στις εγκαταστάσεις των πρωταθλητών. Θα πρέπει να τονιστεί ότι ουδέποτε είχε προκύψει από την πλευρά του έμπειρου κεντρικού αμυντικού η όποια διάθεση να μην γυρίσει στον Ρέντη ή να μην αγωνιστεί ξανά στον Ολυμπιακό.

Ο 27χρονος Πορτογάλος διεθνής στόπερ είχε μείνει εκτός προπονήσεων στον Ολυμπιακό από τα τέλη Αυγούστου, έχοντας αγωνιστεί σε τέσσερα «ευρωπαϊκά» παιχνίδια, εναντίον της Νέφτσι Μπακού και της Λουντογκόρετς. Στις αρχές Σεπτεμβρίου είχε αφεθεί ελεύθερος με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα μετά τις καταγγελίες που υπήρξαν σε βάρος του. Τώρα, μετά από ένα διάστημα περίπου δυόμισι μηνών, βρέθηκε στο προπονητικό στον Ρέντη και ξεκίνησε ατομικές προπονήσεις. Το προηγούμενο διάστημα έκανε ατομικές προπονήσεις σε Αθήνα αλλά και Πορτογαλία.

Η πλευρά του παίκτη είχε βρει την απαιτούμενη χρυσή τομή με τον Ολυμπιακό εδώ και τρεις ημέρες. Να θυμίσουμε πως ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του στη NOVA είχε επισημάνει πως περίμενε πίσω τον παίκτη και ότι ήταν σίγουρος για το ότι είναι αθώος. Από εκεί και πέρα μένει να αποσαφηνιστεί το καθεστώς επανόδου του Σεμέδο και εάν θα ενεργοποιηθεί και αγωνιστικά.

Η λογική υπαγορεύει πως ακόμα κι αν αποφασιστεί να φύγει τον Γενάρη για μία εκ των μεγάλων πορτογαλικών ομάδων (Πόρτο, Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας) θα πρέπει να έχει πίσω του ματς. Κοινώς όποια και να είναι η επόμενη απόφαση για εκείνον έπρεπε να ενεργοποιηθεί προπονητικά / αγωνιστικά. Ο παίκτης άλλωστε έχει συμβόλαιο έως το 2023 με τον πειραϊκό σύλλογο. Ο Σεμέδο φέτος έχει 4 συμμετοχές και στον Ολυμπιακό συνολικά 93 αγώνες με 6 γκολ.

Δείγμα της αξίας του παίκτη είναι πως τον έχουν ακόμα στο... κάδρο τους οι μεγάλοι της Πορτογαλίας και όχι μόνο. Στο Gazzetta άλλωστε είχατε διαβάσει και προ ημερών ότι ο Σεμέδο «έχει πέσει στο τραπέζι για Πόρτο, Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και φαίνεται πως και οι τρεις ενδιαφέρονται για εκείνον» αλλά και την Παρασκευή για τα σχετικά πορτογαλικά ρεπορτάζ.

Όλεγκ 1

Στις τάξεις των συμπαικτών του ο Σεμέδο παραμένει πάντως ιδιαίτερα αγαπητός. Ως γνωστόν ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έκανε post για την επάνοδο του Σεμέδο στα Ερυθρόλευκα. Ο Μολδαβός με πορτογαλικό διαβατήριο υποδέχθηκε τον συμπαίκτη και φίλο του Ρούμπεν Σεμέδο και ανέβασε φωτογραφία μαζί του.

ΟΛΕΓΚ ΣΕΜΕΔΟ1

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα