Ολυμπιακός: Μεταγραφικό παιχνίδι με Πόρτο, Μπενφίκα και Σπόρτινγκ για τον Σεμέδο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Μεταγραφικό παιχνίδι με Πόρτο, Μπενφίκα και Σπόρτινγκ για τον Σεμέδο

bet365

Ο έμπειρος μπακ Ρούμπεν Σεμέδο έχει γίνει αντικείμενο μεταγραφικής διαπραγμάτευσης για να γίνει στην Πορτογαλία ακόμα και τον Γενάρη.

Για τον Ρούμπεν Σεμέδο όλα τα δεδομένα είναι γνωστά, όπως και η προσμονή / αναμονή του να γυρίσει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και να αρχίσει να ξαναμπαίνει σε ποδοσφαιρικούς ρυθμούς. Ωστόσο αυτό που υπάρχει το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι μία διεργασία / συζήτηση με τους τρεις μεγάλους της Πορτογαλίας.

Δηλαδή το όνομα του Σεμέδο έχει πέσει στο τραπέζι για Πόρτο, Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και φαίνεται πως και οι τρεις ενδιαφέρονται για εκείνον. Το εάν θα επέλθει συμφωνία για να φύγει τον Γενάρη θα φανεί στα... προσεχώς ωστόσο είναι σαφές πως ο Ολυμπιακός έχει μπει σε μία διαδικασία ώστε ο παίκτης να μην... κάθεται και να ενεργοποιηθεί ακόμα και με έναν δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Εξάλλου πρόκειται για έναν μπακ με υψηλό συμβολαιο και πολύ σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας των Πειραιωτών. Ας έχουμε στο μυαλό μας επίσης πως εάν δεν ήταν οι δικαστικές... περιπέτειες του Πορτογάλου διεθνούς μπακ μπορεί να είχε φύγει από το καλοκαίρι είτε για τη Μπενφίκα είτε για άλλον μεγάλο πορτογαλικό σύλλογο. Ο Σεμέδο φέτος έχει 4 ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Σεμέδο στον πειραϊκό σύλλογο είχε 93 αγώνες με 6 γκολ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα