Novo: «Μπενφίκα και Πόρτο για Σεμέδο, το deal μπορεί να κλείσει στα 5 εκατ. €»

Δημήτρης Σαμόλης
Novo: «Μπενφίκα και Πόρτο για Σεμέδο, το deal μπορεί να κλείσει στα 5 εκατ. €»

bet365

Σύμφωνα με το περιοδικό «Novo», ο Ρούμπεν Σεμέδο βρίσκεται στο στόχαστρο των Μπενφίκα και Πόρτο, καθώς και πως έχει ενημερωθεί από τον Ολυμπιακό να βρει ομάδα.

Το εβδομαδιαίο περιοδικό «Novo» φιλοξενεί ρεπορτάζ που αφορά στον Ρούμπεν Σεμέδο και το μέλλον του. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Luis Mota, η Μπενφίκα και η Πόρτο ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον Πορτογάλο στόπερ και έχουν πραγματοποιήσει άτυπες επαφές. Στην αρχή του κειμένου επισημαίνεται ότι ο Σεμέδο «δεν θέλει να παίξει ξανά με την ελληνική ομάδα και τον έχουν ενημερώσει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του».

Γίνεται αναφορά και σε οικονομικά στοιχεία: «Η αξία ενός πιθανού deal είναι ήδη χαμηλό. Από τα 12-13 εκατομμύρια ευρώ, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού έχουν ρίξει τις απαιτήσεις τους στα 8-9 εκατομμύρια ευρώ, αλλά το ποσό μπορεί να μειωθεί ακόμη περισσότερο. Υπάρχει η προσδοκία ότι η μεταγραφή του Σεμέδο σε άλλες ομάδες μπορεί να κλείσει στα 5 εκατομμύρια ευρώ, λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιείται».

Στο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι ο τεχνικός της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζεζούς. γνωρίζει πολύ καλά τα χαρακτηριστικά του Σεμέδο και του τί μπορεί να προσφέρει, καθώς και ότι η επιθυμία του να αποκτηθεί ένας ακόμη κεντρικός αμυντικός δεν εκπληρώθηκε. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την Πόρτο, από τη στιγμή που αποχώρησε για τη Μπράγκα ως δανεικός ο Ντιόγκο Λέιτε.

Στο Gazzetta άλλωστε είχατε διαβάσει προ ημερών ότι ο Σεμέδο «έχει πέσει στο τραπέζι για Πόρτο, Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και φαίνεται πως και οι τρεις ενδιαφέρονται για εκείνον».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα