Βόλος: Ο δεκάλογος του Ορός (vid)

Βόλος: Ο δεκάλογος του Ορός (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Βόλος: Ο δεκάλογος του Ορός (vid)

bet365

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Βόλου σκόραρε στο ντεμπούτο του στην τρέχουσα σεζόν, μας «συστήθηκε» και το Gazzetta σας παρουσιάζει 10 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εκείνον.

Στην ποδοσφαιρική μας «εξίσωση» μπήκε πλέον και μάλιστα... για τα καλά ο Νίκολας Ορός, καθώς ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός σκόραρε στο ντεμπούτο με τη φανέλα του Βόλου, όταν στο 86’ διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό 1-1 για την ομάδα του στη Νίκαια.

Ο 27χρονος αποκτήθηκε το καλοκαίρι ως δανεικός από την Ράσινγκ Κλουμπ, αλλά η «πρώτη» του άργησε λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε.

Πλέον όμως είναι καλά, με το «καλημέρα» άφησε το… στίγμα του, επιβεβαίωσε τις πολύ καλές συστάσεις που τον ακολουθούν και το Gazzetta σας μεταφέρει 10 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εκείνον.

1) Γεννήθηκε την 1η Απριλίου του 1994 στην πόλη Βίλα Μερσέντες της Αργεντινής. Πολύ μικρός ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σάλας, αλλά μετά βρέθηκε σε τοπικές ακαδημίες και στα 13 του έγινε μέλος της Ράσινγκ Κλουμπ, της ομάδας που ανήκει μέχρι και σήμερα.

2) Ο πατέρας του έπαιζε για χρόνια ποδόσφαιρο στην Αργεντινή και τη Βολιβία και εύλογα αποτέλεσε το Νο1 «ερέθισμα» για εκείνον ώστε να μείνει στο χώρο (αποχώρησε από την ενεργό δράση μετά τη γέννησή του).

3) Οι δανεισμοί του σε Ο’ Χίγκινς, Ουνιβερσιτάντ ντε Τσίλε και Αλ Βασλ των ΗΑΕ απέφεραν στην Ράσινγκ περισσότερο από 1 εκατομμύριο ευρώ ως «ενοίκιο». Ο Βόλος, σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, διατηρεί το δικαίωμα στο φινάλε της χρονιάς να αποκτήσει το 75% των δικαιωμάτων του έναντι 750.000 ευρώ.

4) Εχει αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής τριάδας, όπως και «8άρι». Το 2018 με την Ο’ Χίγκινς που ήταν και η πιο παραγωγική του χρονιά (7 γκολ/4 ασίστ σε 30 ματς), ήταν και σέντερ φορ σε ορισμένα παιχνίδια.

5) Το παρατσούκλι του στην Αργεντινή είναι «El Mago», προφανώς απόρροια της πολύ καλής του τεχνικής κατάρτισης.

6) Το ίνδαλμά του δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον τεράστιο Ντιέγκο Μαραντόνα. Παράλληλα όταν ήταν μικρός ξεχώριζε και τον Αντρές ντ' Αλεσάντρο.

7) Του αρέσει να διαβάζει και να μορφώνεται. Μάλιστα μαθαίνει ήδη ελληνικά.

8) Αν και Αργεντινός και παρότι δεν έχει παίξει στην Ιαπωνία, το σούσι συγκαταλέγεται στα αγαπημένα του φαγητά.

9) Η αγαπημένη του ταινία είναι ο «Ρόκι» και ως σειρά του άρεσε πάρα πολύ το «Breaking Bad».

10) Τη σεζόν 2019/20 αγωνίστηκε στην Ουνιβερσιτάντ ντε Τσίλε και ακόμη και σήμερα μνημονεύεται από τους φίλους της, καθώς αγαπήθηκε όσο λίγοι από την «εξέδρα» της ομάδας.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα