Ρότα: «Είπε ο 4ος, δεν ξέρω ποιος, πως αν κάνω άλλο ένα μαρκάρισμα θα 'φάω' κόκκινη» (vid)

Ρότα: «Είπε ο 4ος, δεν ξέρω ποιος, πως αν κάνω άλλο ένα μαρκάρισμα θα 'φάω' κόκκινη» (vid)

Newsroom
Ρότα: «Είπε ο 4ος, δεν ξέρω ποιος, πως αν κάνω άλλο ένα μαρκάρισμα θα 'φάω' κόκκινη» (vid)

bet365

Ο Λάζαρος Ρότα κατάλαβε απόλυτα γιατί τον έκανε αλλαγή ο προπονητής του, αλλά εξέφρασε τη στεναχώρια του επειδή για πρώτη φορά είχε πάει στο γήπεδο η μητέρα του για να τον δει.

Ο Αργύρης Γιαννίκης έκανε αλλαγή τον Λάζαρο Ρότα στο 26' του αγώνα εναντίον της ΑΕΚ, επειδή είχε ήδη κάρτα και επειδή φλέρταρε με την κόκκινη. Μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Άρη, στον οποίο η ομάδα του νίκησε με 2-1, είπε:

«Μετά το σκληρό μαρκάρισμα νομίζω πως του είπε ο 4ος, δεν ξέρω ποιος, πως αν κάνω άλλο ένα μαρκάρισμα πως θα 'φάω' κόκκινη. Μου είπε ο προπονητής πως δεν είχε επιλογή, τον είχε ενημερώσει ο 4ος ότι θα δεχτώ κόκκινη στο επόμενο δυνατό μαρκάρισμα. Προστάτεψε την ομάδα, λογικό ήταν να με βγάλει. Μου είπε ο προπονητής 'δεν είχα επιλογή΄, του είπαν αυτό που σας είπα. Στεναχωρήθηκα που βγήκα γιατί είχε έρθει να με δει για πρώτη φορά η μητέρα μου, αλλά καταλαβαίνω. Νευρίασα με τον εαυτό μου, ήθελα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου».

Αφού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους οπαδούς της ΑΕΚ, ανέφερε: «Το αγαπημένο μου σύνθημα είναι το "να παίζει η ΑΕΚάρα στα Φιλαδέλφεια... Πρώτα ο Θεός, μακάρι...».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα