Γιοβάνοβιτς: «Απογοητευτικό αποτέλεσμα για εμάς»

Newsroom
Γιοβάνοβιτς: «Απογοητευτικό αποτέλεσμα για εμάς»

bet365

Για απογοητευτικό αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό έκανε λόγο ο τεχνικός των «πρασίνων», Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλώντας μετά το 0-0 με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να νικήσει και τον ΟΦΗ στην Λεωφόρο μένοντας στο 0-0, με τους δύο αυτούς βαθμούς να είναι η πρώτη απώλεια των «πρασίνων» εντός έδρας. Μετά το τέλος του αγώνα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε τα εξής: «Σίγουρα μιλάμε ένα αποτέλεσμα που είναι απογοητευτικό για μας. Η απόδοσή μας δεν ήταν στο επίπεδο που μπορούσε να μας δώσει κάτι καλύτερο. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Μας πήρε 45 λεπτά να επιβάλλουμε τον ρυθμό. Δεν ήμασταν πιεστικοί στον αντίπαλο, ούτε στην κατοχή και δεν μπορούσαμε να απειλήσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο αποκτήσαμε λίγο περισσότερη κυκλοφορία της μπάλας και αυτό μας έδωσε ορμή. Είχαμε μεγαλύτερο ρυθμό, αλλά δεν κάναμε τελικές. Γι αυτό πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και απογοητευτικό για μας».

Για το αν πρέπει να γίνει η ομάδα πιο απρόβλεπτη: «Σίγουρα θα πρέπει να κάνουμε κάποια άλλα πράγματα σαν ομάδα για να μην βρισκόμαστε στη θέση που βρεθήκαμε σήμερα. Η δουλειά μας είναι τέτοια που πρέπει να κάνουμε κάποια άλλα πράγματα για να μπορέσουμε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και σε άλλα ματς βρήκαμε αντίστοιχους αντίπαλους, αλλά πάντα βρίσκαμε λύσεις. Σήμερα δεν τα καταφέραμε».

Για το αν έπαιξε ρόλο το μεσοβδόμαδο ματς: «Η αλήθεια είναι ότι είχαμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στο Κύπελλο. Ήταν κουραστικό για μας, αλλά δεν δικαιολογείται το σημερινό. Είχαμε τέσσερις μέρες. Ίσως σε κάποιους παίκτες αφήνει κάποια σημάδια, αλλά και πάλι. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω το πρώτο ημίχρονο, επειδή παίξαμε την Τετάρτη. Δεν είναι δικαιολογία το ματς της Τετάρτης. Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Είμαι προβληματισμένος για το ότι στη διάρκεια του ημιχρόνου δεν βρήκαμε λύσεις για να ελέγξουμε το ματς. Πρώτη φορά φέτος ήμασταν για ένα ημίχρονο εκτός παιχνιδιού. Οι ακραίοι και οι επιθετικοί δεν μπήκαν στο παιχνίδι στο πρώτο μέρος, καθώς με το παιχνίδι μας τους αφήσαμε εκτός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα