Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Η αρχική ενδεκάδα του «Δικεφάλου» (vid)

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Η αρχική ενδεκάδα του «Δικεφάλου» (vid)

bet365

Οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague Interwetten. Με Ροντρίγκο στο δεξιό άκρο της άμυνας και Άκπομ στην κορυφή

Πριν από την ανακοίνωση της ενδεκάδας με την οποία θα ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ το αποψινό ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό δεν υπήρχαν πάρα πολλά ερωτηματικά. Μια θέση παιζόταν ανάμεσα σε Βιεϊρίνια και Ροντρίγκο, με τον δεύτερο να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κατεβάζει τους «ασπρόμαυρους» με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και την τετράδα στην άμυνα να αποτελείται από τους Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδη, Σίντκλεϊ.

Το δίδυμο Εσίτι-Σβαμπ αναλαμβάνει το ρόλο των εσωτερικών μέσων, έχοντας μπροστά τους ως τρίτο χαφ τον Αουγκούστο, με Α. Ζίβκοβιτς και Μπίσεσβαρ να κινούνται στα δύο άκρα της επίθεσης, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Άκπομ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα