Ο Αοσμαν είναι «μέσα» σε όλα τα γκολ του Ιωνικού (vid)

Ο Αοσμαν είναι «μέσα» σε όλα τα γκολ του Ιωνικού (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Ο Αοσμαν είναι «μέσα» σε όλα τα γκολ του Ιωνικού (vid)

bet365

Οι Νικαιώτες έχουν βρει δίχτυα 5 φορές στη σεζόν και εκείνος μετρά 3 προσωπικά τέρματα και 2 ασίστ.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και πλέον ο Αίας Αοσμαν λογίζεται ως ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ιωνικού στη σεζόν και ευρύτερα ένας εκ των MVP της κατηγορίας. Η ομάδα του «απέδρασε» χθες (23/10) από το Περιστέρι με μία μεγάλη νίκη καθώς κέρδισε τον Ατρόμητο με 2-0, εδραιώθηκε ψηλά στην κατάταξη και ο εκείνος προχώρησε σε ακόμη μία... αγωνιστική παράσταση!

Στο 23' «έστρωσε» για τον Τουράμ που από κοντά με προβολή άνοιξε το σκορ, ενώ στο δεύτερο μισό διπλασίασε στο 65' τα τέρματα του Ιωνικού με μία «βολίδα» έξω από την περιοχή, όταν και επί της ουσίας «κλείδωσε» την επικράτησή του. Παράλληλα μπορεί πλέον να... λέγεται και ο Mr 100% της ομάδας του, αφού είναι «μέσα» σε όλα τα φετινά της γκολ.

Μέχρι και χθες που έφτασε τα 3 προσωπικά τέρματα στη σεζόν είχε σκοράρει ακόμη στο 1-0 επί του Αρη και στην ήττα με 2-1 από τη Λαμία, ενώ εκτός της ασίστ που έδωσε στον Βραζιλιάνο συμπαίκτη του κάτι ανάλογο έκανε και στον Σάντσες, στη φάση όπου ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός ισοφάρισε προσωρινά στη Λεωφόρο. Ετσι Ιωνικός έχει σημειώσει 5 τέρματα στα 7 πρώτα παιχνίδια της χρονιάς και εκείνος τα πετυχαίνει (3) ή τα δημιουργεί (2). Μάλιστα ο ίδιος έχει χρίσει εκείνο που σημείωσε στην αναμέτρηση με τον Αρη ως το καλύτερο της καριέρας του.

Κύριος εκφραστής των επιθετικών ενεργειών της ομάδας του (10 τελικές από το σύνολο 33 του Ιωνικού), με αρκετά γεμίσματα και κάθετες, είναι ευρύτερα ο «κουμανταδόρος» της και από τα πόδια του περνά «όλο» το παιχνίδι της. Για αυτό άλλωστε έχει ήδη χριστεί ο... διάδοχος του Μοχάμεντ Αφάς και δίνει συνέχεια στην πετυχημένη παρουσία των Σύριων στη Νίκαια. Άλλωστε, εκείνος είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την ομάδα και δεν είναι τυχαίο ότι μετά τη φάση στο 2-0, έδειχνε στην εξέδρα τον ισχυρό άνδρα του Ιωνικού, Γιάννη Τσιριγώτη. Μάλιστα, δεν θα προκαλέσει εντύπωση αν τον δούμε να υπογράφει νέο συμβόλαιο με την ομάδα (το τρέχων συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2022)

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα