Αοσμαν στο Gazzetta: «Το καλύτερο γκολ της καριέρας μου» (pic&vid)

Αοσμαν στο Gazzetta: «Το καλύτερο γκολ της καριέρας μου» (pic&vid)

Γιώργος Ντυμένος
Αοσμαν στο Gazzetta: «Το καλύτερο γκολ της καριέρας μου» (pic&vid)

bet365

Ο 27χρονος Σύριος μεσοεπιθετικός «υπέγραψε» την πρώτη νίκη του Ιωνικού στη μεγάλη κατηγορία μετά από 15 χρόνια και τόνισε πως στη Νίκαια έχουν δημιουργήσει μία πολύ καλή ομάδα.

Την «υπογραφή» του Αίας Αοσμαν έφερε η χθεσινή (17/9) νίκη του Ιωνικού επί του Αρη, πρώτη της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία μετά τις 10 Σεπτεμβρίου του 2006. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός με ένα πανέμορφο σουτ λίγο πριν το φινάλε διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό 1-0 και στη Νίκαια μπήκαν... δυναμικά στη σεζόν.


Ετσι ο διεθνής Σύριος μας «συστήθηκε», αν και όποιος διαβάσει την ιστορία του θα δει πως είναι ένας τύπος που πέρασε τόσα πολλά ώστε ο «ανταγωνισμός», με την καλή έννοια, στην μπάλα να του φαίνεται... παιχνίδι. Στα 5 του βρέθηκε πρόσφυγας στη Γερμανία ώστε να φύγει από τη φρίκη του πολέμου και έκτοτε η ζωή του είναι... συνυφασμένη με το ποδόσφαιρο (λάτρης και του Futsal).

Εκείνος στην Ελλάδα, η σύντροφός του μακριά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και μέσω του Gazzetta έστειλε το «μήνυμα» για τον Ιωνικό της νέας σεζόν. «Εχουμε μία νέα αλλά πολύ καλή ομάδα Με έμπειρους παίκτες και καλό προπονητή. Χρειαζόμαστε χρόνο και σταδιακά θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Στην Αθήνα και γενικότερα στην Ελλάδα δεν είχα έρθει ξανά, μέχρι που υπέγραψα στον Ιωνικό (σ.σ. το deal έγινε μέσω του Στέλιου Βραδέλη). Αλλά η πόλη και γενικότερα η Ελλάδα μου αρέσει πολύ. Την μαθαίνω σταδιακά και βγαίνω έξω για καφέ με τους συμπαίκτες μου, όταν βέβαια έχουμε ελεύθερο χρόνο», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Στο ματς με τους «κίτρινους» ήταν ο κορυφαίος και η εμφάνισή του «σφραγίστηκε» στη φάση του 86' όταν και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. «Ναι, ήταν το καλύτερο γκολ της καριέρας μου» μας μετέφερε με εμφανή δόση μετριοφροσύνης, καθώς δεν ήθελε να «μείνει» σε αυτό. «Σημασία έχει που κέρδισε ο Ιωνικός», τονίζει συνεχώς.

....

Ο Αοσμαν όταν ήταν σε παιδική ηλικία πέρασε πολλά και πλέον θέλει μόνο να κοιτάει μπροστά. «Ηταν δύσκολα χρόνια και το μόνο που θέλω να πω είναι ένα μεγάλο 'ευχαριστώ' τον πατέρα μου που έκανε τα πάντα για μένα και τα αδέρφια μου. Τον ευχαριστώ για όλα», ήταν τα λόγια του.

Οσο για τους στόχους του, έδειξε... ξεκάθαρος. «Είμαι ποδοσφαιριστής, θέλω το καλύτερο και να πάω ψηλά. Μόνο αυτό σκέφτομαι και έχω στο μυαλό μου».

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα