Σισέ για Βαλμπουενά: «Είμαι θυμωμένος μαζί του γιατί δεν με ειδοποίησε»

Κώστας Τόπας
Σισέ για Βαλμπουενά: «Είμαι θυμωμένος μαζί του γιατί δεν με ειδοποίησε»

bet365

Ενοχλημένος με την κίνηση του Ματιέ Βαλμπουενά να υποβάλει καταγγελία, είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ, καθώς όπως τόνισε δεν τον είχε προειδοποιήσει για τη σχετική κίνηση.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν είναι μεταξύ εκείνων που απασχολεί η δίκη της υπόθεσης εκβιασμού με το περίφημο sextape, που αυτή τη στιγμή δικάζεται από το Ποινικό Δικαστήριο των Βερσαλλιών. Ωστόσο, το όνομα του πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε αρκετές φορές, συγκεκριμένα από τον Μουσταφά Ζουαουί, ο οποίος θεωρείται ο υποκινητής του εκβιασμού του Βαλμπουενά.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά από την πλευρά του, καταθέτοντας στη δίκη του Καρίμ Μπενζεμά, εξομολογήθηκε ότι ανησύχησε για τις επιπτώσεις που μπορεί να είχε στην καριέρα του η διαρροή του εν λόγω βίντεο, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο Τζιμπρίλ Σισέ ήταν εκείνος που τον ειδοποίησε για την ύπαρξη του video στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος.

Μάλιστα, ο Γάλλος άσος του Ολυμπιακού, τόνισε χαρακτηριστικά ότι: «Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Ήξερα ότι αν βγει αυτό το video στη δημοσιότητα θα ήταν δύσκολα μετά τα πράγματα με την εθνική ομάδα της Γαλλίας. Ένιωσα ότι κινδυνεύω και το ένστικτό μου με οδήγησε να υποβάλω καταγγελία».

Η συγκεκριμένη κίνηση του Βαλμπουενά φαίνεται ότι ενόχλησε ιδιαίτερα τον Τζιμπρίλ Σισέ, καθώς όπως δήλωσε ο 37χρονος μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών δεν τον είχε ειδοποιήσει ότι επρόκειτο να υποβάλει καταγγελία.

«Είμαι θυμωμένος μαζί του. Εγώ αφιέρωσα χρόνο για να τον προειδοποιήσω. Το ίδιο περίμενα κι από αυτόν. Αλλά το μόνο που μου είπε είναι: "Τζιμπρίλ, έκανα καταγγελία ". Η υποβολή καταγγελίας δεν είναι πρόβλημα, αλλά δεν με προειδοποιήσει γι' αυτό κι αυτό με ενόχλησε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σισέ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα