Βαλμπουενά: «Δεν θα έκανα μήνυση αν ήξερα ότι κρύβεται από πίσω ο Μπενζεμά»

Newsroom
Βαλμπουενά: «Δεν θα έκανα μήνυση αν ήξερα ότι κρύβεται από πίσω ο Μπενζεμά»

bet365

Ο Ματιέ Βαλμπουενά αποκάλυψε την πρώτη συνομιλία που είχε με τον Καρίμ Μπενζεμά το 2015 αναφορικά με το sextape και δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς ότι δεν γνώριζε εξαρχής ότι ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν πίσω από την υπόθεση.

Η εκδίκαση της υπόθεσης εκβιασμού για το sextape του Ματιέ Βαλμπουενά άρχισε την Τετάρτη στις Βερσαλλίες, με τον παίκτη του Ολυμπιακού να μιλά με ονόματα και να αποκαλύπτει πτυχές του πολύκροτου «σίριαλ», όπως αυτή της πρώτης συνομιλίας του με τον κατηγορούμενο, Καρίμ Μπενζεμά το φθινόπωρο του 2015.

Ο Γάλλος εξτρέμ μίλησε ουσιαστικά για τη συνάντησή τους στο προπονητικό κέντρο του «Κλερφοντέν», όπου ο φορ της Ρεάλ Μαδρίτης του αποκάλυψε ότι ήξερε για το sextape και φέρεται να τον πίεσε να συναντήσει έναν φίλο του που είχε τον ρόλο μεσάζοντα.

Στο τέλος της κατάθεσής τους, μάλιστα, ο Βαλμπουενά τόνισε ότι το μεγάλο του παράπονο ήταν ότι αυτή η υπόθεση του στέρησε τη συμμετοχή στο Euro και υποννόησε ότι δεν γνώριζε ακόμα πως ο Μπενζεμά βρισκόταν πίσω από αυτό, διαφορετικά δεν θα είχε προβεί σε μήνυση.

«Όταν μου είπε ότι θέλει να μου μιλήσει, κατάλαβα ότι δεν επρόκειτο να μου μιλήσει για αυτό το θέμα. Όταν τελείωσε η κουβέντα μας βγήκα από το δωμάτιο και ήμουν σοκαρισμένος. Ένιωθα ότι ήθελε επίμονα να με κάνει να συαντήσω ένα πρόσωπο που θα ήταν ο μεσάζων. Ήταν το δικό του πρόσωπο εμπιστοσύνης. Ήταν πολύ επίμονος. Δεν ζω σε άλλο κόσμο. Ήξερα πολύ καλά ότι αν συναντούσα αυτό το πρόσωπο δεν θα μιλούσαμε για να ανταλλάξουμε εισιτήρια, δεν θα μιλούσαμε για ποδόσφαιρο. Δεν μου μίλησε για λεφτά, το έχω πει πολλές φορές, αλλά ήταν επίμονος. Δεν ήθελε να με βοηθήσει, μου έλεγε ότι το ζήτημα είναι καυτό, διότι ερχόταν το Euro. Εγώ δεν θα κατέθετα ποτέ μήνυση αν ήξερα ότι σε αυτή την ιστορία βρίσκεται ο Μπενζεμά. Για μένα η Εθνική Γαλλίας ήταν το παν. Αυτή η ιστορία μου στοίχησε διότι διαφορετικά θα είχα δώσει το παρών στο Euro 2016».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα