Παναθηναϊκός: Μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες

Παναθηναϊκός: Μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Ιωνικό στην Λεωφόρο. Στην αποστολή Κότσιρας και Ιωαννίδης. Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς.

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ισοπαλία στο Φάληρο και να ξεκινήσει ένα σερί επιτυχιών μέχρι το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί το βράδυ του Σαββάτου(20:30, Cosmotesports) στην Λεωφόρο τον Ιωνικό. Το τρίποντο είναι μονόδρομος για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος θέλει να δει ανάλογη εικόνα με εκείνη που έφερε το 4-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης και το 5-1 επί του Βόλου.

Η προετοιμασία του Τριφυλλιού ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής και στην αποστολή βρίσκεται τόσο ο Γιάννης Κότσιρας όσο και ο Φώτης Ιωαννίδης που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά από ίωση το προηγούμενο δεκαήμερο. Κανείς εκ των δύο, πάντως, δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει στην αναμέτρηση. Από κει και πέρα, εκτός έμεινε ο Φεντερίκο Μακέντα(αιμάτωμα στον αγκώνα) αλλά και ο Σωκράτης Διούδης που βρίσκεται σε φάση επιστροφής. Όσον αφορά τον Ιταλό στράικερ αξίζει να σημειώσουμε πως δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση σχετικά με το θέμα που τον ταλαιπωρεί στον αστράγαλο.

Στα της ενδεκάδας και ενώ ο Σέρβος τεχνικός δεν άνοιξε τα χαρτιά του, προβάδισμα φαίνεται να έχουν οι: Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια, Χουάνκαρ αριστερός μπακ, Σάντσες δεξιός, Βέλεθ και Πούγγουρας στο κέντρο της άμυνας, με τον Σάρλια να διεκδικεί θέση. Ρούμπεν και Αλεξανδρόπουλος οι δύο κεντρικοί μέσοι. Χατζηγιοβάνης, Βιτάλ στα άκρα και μπροστά ο Παλάσιος με τον Καρλίτος.

Το τελευταίο πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο και παιχνίδι. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μακέντα, Κουρμπέλης, Μπεκ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αριθμεί 22 ποδοσφαιριστές. Στη λίστα συμπεριλήφθηκαν οι: Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χατζηγιαννάκης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα