Παναθηναϊκός: Το «3Χ3» οδηγεί στις πρώτες θέσεις

Παναθηναϊκός: Το «3Χ3» οδηγεί στις πρώτες θέσεις

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Το «3Χ3» οδηγεί στις πρώτες θέσεις

bet365

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού «στρώνει» και οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τρεις συνεχόμενες νίκες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ πριν την δεύτερη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός «έβγαλε» την πρώτη πεντάδα αγώνων του φετινού πρωταθλήματος με 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μάζεψε επτά βαθμούς σε ένα δύσκολο πρόγραμμα με εκτός έδρας αποστολές σε «Βικελίδης» και «Καραϊσκάκη». Σίγουρα θα μπορούσε να τα έχει πάει πολύ καλύτερα, να μην έχανε για παράδειγμα ξανά από τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες. Το πρόσημο όσον αφορά την βαθμολογική συγκομιδή δεν είναι ούτε αρνητικό αλλά ούτε και θετικό, με την εικόνα της ομάδας πάνω στο χορτάρι, όμως, να δείχνει πως κάτι καλό δημιουργεί ο Σέρβος τεχνικός. Το 4-0 επί του Απόλλωνα, το 5-1 επί του Βόλου και η ανταγωνιστική εικόνα κόντρα στον Ολυμπιακό είναι τα καλά δείγματα γραφής. Η εικόνα μακριά από την Λεωφόρο και απέναντι σε ομάδες που είναι καλά στο ανασταλτικό κομμάτι χρειάζεται άμεση και σημαντική βελτίωση.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην 6η θέση, πέντε πόντους μακριά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και τον Βόλο. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, το «τριφύλλι» θα μπει σε μια τριάδα αναμετρήσεων, όπου αν κάνει το αυτονόητο, αν μαζέψει εννιά βαθμούς, τότε θα οδηγηθεί σε ένα ντέρμπι κορυφής με τον «δικέφαλο του βορρά» στην Λεωφόρο πριν την δεύτερη διακοπή της SL1 για τα παιχνίδια των Εθνικών. Το πρόγραμμα είναι αρκετά «στρωτό» για να πετύχει κάτι τέτοιο ο Παναθηναϊκός.

Στην 6η αγωνιστική φιλοξενεί τον Ιωνικό στο «Απόστολος Νικολαϊδης». Στην συνέχεια ταξιδεύει στην Τρίπολη για το ματς κόντρα στον Αστέρα και στην συνέχεια φιλοξενεί τον ΟΦΗ στο γήπεδό του. Αν μπει στο σακούλι το «εννιάποντο» τότε το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ θα έχει ένα ιδιαίτερο, ξεχωριστό βαθμολογικό ενδιαφέρον, όσον αφορά τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα