ΑΕΚ: Προπονήθηκε ξανά στο φουλ ο Λε Ταλέκ

ΑΕΚ: Προπονήθηκε ξανά στο φουλ ο Λε Ταλέκ

Newsroom
ΑΕΚ: Προπονήθηκε ξανά στο φουλ ο Λε Ταλέκ

bet365

Ο Ντάμιαν Λε Ταλέκ μετά το ατομικό που έκανε την Πέμπτη, σήμερα (15/10) προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα στο πρωινό πρόγραμμα της ΑΕΚ.

Η «Ένωση» συνέχισε την προετοιμασία της για το ματς με τον Ατρόμητο που είναι προγραμματισμένο για το βράδυ (20:30) της Κυριακής.

Ο Αργύρης Γιαννίκης μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕΚ και στην προπόνηση της Παρασκευής είδε τον Λε Ταλέκ ν' ακολουθεί κανονικά το φουλ πρόγραμμα, μετά το ατομικό που είχε κάνει για προληπτικούς λόγους την Πέμπτη.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι (15:00) του Σαββάτου και εν συνεχεία θ' ανακοινωθεί και η αποστολή για την αναμετρηση με τους Περιστεριώτες.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα