ΑΕΚ: Προληπτικά εκτός ο Λε Ταλέκ, επέστρεψε ο Τσούμπερ

ΑΕΚ: Προληπτικά εκτός ο Λε Ταλέκ, επέστρεψε ο Τσούμπερ

Newsroom
ΑΕΚ: Προληπτικά εκτός ο Λε Ταλέκ, επέστρεψε ο Τσούμπερ

bet365

Ο Νταμιάν Λε Ταλέκ δέχθηκε ένα χτύπημα στην προπόνηση της Τετάρτης (13/10) με αποτέλεσμα σήμερα (15/10) να γυμναστεί ατομικά για προληπτικούς λόγους.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο την Κυριακή (17/10, 20:30), για την 6η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ενα ματς το οποίο θα είναι και το πρώτο για τον Αργύρη Γιαννίκη.

Ο 41χρονος τεχνικός το μεσημέρι της Πέμπτης (14/10 παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της ΑΕΚ και μίλησε για το πλάνο του, την ποιότητα της ΑΕΚ, τη δουλειά που πρέπει να βγει στο γήπεδο και τόνισε πως δεν κοιτάει την Αγιά Σοφιά, αλλά τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο.

Στη σημερινή προπόνηση της Ένωσης, ο Γιαννίκης είδε τον Νταμιάν Λε Ταλέκ να γυμνάζεται ατομικά, για προληπτικούς λόγους, μετά από ένα χτύπημα που δέχθηκε στη χθεσινή προπόνηση. Από την άλλη στη διάθεσή του τέθηκε ο Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα και σήμερα ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα.

Οι «κιτρινόμαυροι» ανανέωσαν το ραντεβού στα Σπάτα για το πρωί της Παρασκευής (15/10, 11:00).

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα