Στη Λαμία θα ψάξει τον χαμένο εαυτό του

Στη Λαμία θα ψάξει τον χαμένο εαυτό του

Στη Λαμία θα ψάξει τον χαμένο εαυτό του

bet365

Αν ο Άρης θέλει να επιστρέψει σε τροχιά κορυφής, στη Λαμία θα πρέπει να μπει στη σωστή κατεύθυνση και κυρίως να αναζητήσει τα αγωνιστικά στοιχεία που δείχνει ότι έχει χάσει…

Θεωρητικά, το διάστημα προετοιμασίας για το παιχνίδι (18/10) στη Λαμία πλησίασε τις δύο εβδομάδες, πρακτικά όμως δεν υπερβαίνει τις 4-5 ημέρες. Τούτο σχετίζεται με την πραγματική χρησιμότητα της διακοπής του Πρωταθλήματος για τους «κίτρινους», η οποία ουσιαστικά περιορίστηκε στην επιστροφή των τραυματιών με την προσδοκία ότι η εικόνα που θα παρουσιάσουν θα διαφέρει αρκετά από αυτή που κατέθεσαν στις πρώτες αγωνιστικές της Interwetten Superleague. Αυτή η απαίτηση αφορά κυρίως όλους όσοι έχουν την ευθύνη της δημιουργίας αλλά και της εκτέλεσης καθώς εκεί εντοπίζεται η βασική αδυναμία της ομάδας. Η πλειοψηφία αυτών προέρχονται από διάστημα αποθεραπειών και προσπάθεια επιστροφής σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, υπάρχει όμως και η περίπτωση του Αμπουμπακάρ Καμαρά ο οποίος επέστρεψε «χτυπημένος», δίχως αυτή τη στιγμή να εκφράζεται αμφιβολία για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι της Δευτέρας.

Στην πραγματικότητα, ο κύκλος των δικαιολογιών έχει κλείσει για τους «κίτρινους», άνοιξε παράλληλα αυτός των αποδείξεων καθώς για να ανταποκριθούν στους στόχους που οριοθέτησαν, είναι αναγκαίο να τρέξουν ένα σερί νικηφόρων αγώνων καθώς αποτελεί τον μοναδικό τρόπο παραμονής στη μάχη κατάληψης των πρώτων θέσεων.

Η Λαμία ξυπνάει αναμνήσεις

Αυτές είναι κάθε λογής γιατί στη Λαμία φώναξε την επιστροφή του στην πρεμιέρα της Interwetten Superleague 2018-19, με το εμφατικό 0-3, τo εντυπωσιακό ποδόσφαιρο που απέδωσε έπειτα από μια περίοδο αναμονής ή μάλλον προσμονής για την ομάδα που είχε δημιουργηθεί έπειτα από τα πέτρινα χρόνια. Δευτέρα ήταν τότε, Δευτέρα θα παίξουν κι αυτή τη φορά με τα ίδια συναισθήματα και τη διαφορά ότι η ανυπομονησία αφορά τα πειστήρια προσωπικότητας που υποχρεούται να καταθέσει η ομάδα. Δευτέρα είχε γίνει και ο αγώνας της περασμένης αγωνιστικής περιόδου στη Λαμία, σε γήπεδο που θύμιζε περισσότερο πισίνα… ολυμπιακών διαστάσεων λόγω των τόνων νερού που απλώθηκαν κατά μήκος του αγωνιστικού χώρου με συνέπεια να μην γίνει παιχνίδι αλλά «λασποπόλεμος». Τότε, η Λαμία είχε βάλει φρένο στην ξέφρενη πορεία των «κίτρινων» με τη νίκη της με 2-0.

Ο Μάντζιος

Βλέπει και αποφασίζει ο Μάντζιος

Λόγω των απουσιών, στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών, ο Άκης Μάντζιος δεν φανέρωσε το σχέδιό του για το παιχνίδι της Δευτέρας και δεν θα μπορούσε από τη στιγμή που περίμενε να ολοκληρωθούν οι αποθεραπείες των παικτών αλλά και να ενσωματωθούν οι διεθνείς. Οι σκέψεις του θα φανερωθούν στις προπονήσεις του επόμενου 48ώρου, εκεί θα φανεί αν σκοπεύει να επαναφέρει τον Φακούντο Μπερτόγλιο στην 11αδα, με την επιστροφή του Αργεντίνου έπειτα από τραυματισμό ή ακόμη, αν ο Αμπουμπακάρ Καμαρά είναι σε θέση να ξεκινήσει στο παιχνίδι. Προφανώς οι αποφάσεις θα ληφθούν αναλόγως της κατάστασης στην οποία προβλέπεται να είναι και ο αγωνιστικός χώρος της Λαμίας, στοιχείο το οποίο σχετίζεται με τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην Ελλάδα και τις έντονες βροχοπτώσεις που πλήττουν τη χώρα και ειδικά τη Στερεά Ελλάδα.

@Photo credits: Intime

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα