Πόσο χρήσιμη ήταν η διακοπή για τον Άρη;

Πόσο χρήσιμη ήταν η διακοπή για τον Άρη;

Πόσο χρήσιμη ήταν η διακοπή για τον Άρη;

bet365

Με μια ντουζίνα απουσιών το μοναδικό κέρδος για τον Άρη από τη διακοπή της Interwetten Superleague ήταν ο χρόνος που κέρδισαν οι τραυματίες για να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα αποθεραπειών τους.

Για κάθε ομάδα, ο προσδιορισμός μιας προσωρινής διακοπής Πρωταθλήματος εξαρτάται από τα αγωνιστικά πεπραγμένα, το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στο εσωτερικό αυτής, από τον βαθμό των αδυναμιών που έχει παρουσιάσει και στις οποίες απαιτείται να δουλέψει καθώς επίσης και τον αριθμό των παικτών που βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπειών. Το τελευταίο ήταν και το μοναδικό κέρδος του Άρη μέσα από τη διακοπή της Interwetten Superleague καθώς όσο κι αν ψάξει κανείς, άλλο δεν θα βρει.

Θεωρητικά, οι «κίτρινοι» είχαν στη διάθεσή τους διάστημα δύο εβδομάδων ούτως ώστε να δουλέψουν σε κομμάτια του παιχνιδιού στα οποία εμφανίζονται δυσλειτουργικοί, όπως είναι η επιθετική ανάπτυξη και κυρίως η διαχείριση κλειστών αμυνών, στην πραγματικότητα όμως αυτό το διάστημα περιορίζεται στις τέσσερις-πέντε ημέρες! Γιατί οι τραυματίες Φακούντο Μπερτόγλιο, Χουάν Ιτούρμπε, Ντάνιελ Μαντσίνι και Φαμπιάνο ακολούθησαν μέρος του προγράμματος προπόνησης την περασμένη εβδομάδα και η ημέρα κρίσης γι’ αυτούς είναι η σημερινή (11/10) όπου θα επιδιώξουν να βγάλουν όλο το πρόγραμμα με την προσδοκία ότι δεν θα νιώσουν ενοχλήσεις.

Ο Μπρούνο Γκάμα βρίσκεται αρκετά βήματα πιο πίσω αφού δεν έχει ολοκληρώσει τη θεραπεία και στα μέσα της εβδομάδας θα φανεί αν θα είναι διαθέσιμος για τον εκτός έδρας αγώνα (18/10) με τη Λαμία. Το θετικό για τον Πορτογάλο είναι ότι μεσολαβεί διάστημα μιας εβδομάδας, οπότε έχει περισσότερες ημέρες στη διάθεσή του. Για τον Κώστα Μήτρογλου δεν υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση για τον χρόνο που θα χρειαστεί ώστε να επιστρέψει στη δράση, ενώ ο Κριστιάν Λόπεθ έχει μπροστά του τουλάχιστον ακόμη ενάμιση μήνα. Ο Μοχανάντ Άλι θα υποβληθεί σε επέμβαση και δεν υπολογίζεται μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Στις οκτώ παραπάνω απουσίες, πρέπει να προσθέσει κανείς και τις αντίστοιχες των τεσσάρων διεθνών. Ντάνιελ Σούντγκρεν, Γιάκουμπ Μπράμπετς και Τζέιμς Τζέγκο έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες και το πλάνο επιστροφής τους στη Θεσσαλονίκη αρχίζει από την Τετάρτη. Με την επιστροφή του, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά θα υποβληθεί σε εξετάσεις αν και οι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της Μαυριτανίας ήταν καθησυχαστικές για την κατάσταση του 26χρονου φορ ο οποίος τραυματίστηκε στον πρώτο αγώνα με την Τυνησία και δεν χρησιμοποιήθηκε στον δεύτερο.

Επί της ουσίας, τουλάχιστον οι οκτώ από τις 13-14 ημέρες της διακοπής ήταν αδύνατο να αξιοποιηθούν για να δουλέψει η ομάδα πάνω στο τακτικό κομμάτι και κυρίως σ’ αυτό της επίσης αφού έλειπαν οι άμεσα εμπλεκόμενοι. Θα γίνει στις ημέρες που μεσολαβούν μέχρι τον αγώνα με τη Λαμία με την ελπίδα ότι οι τραυματίες θα έχουν ξεπεράσει ολοκληρωτικά τα προβλήματά τους και θα είναι στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα