ΑΕΚ: Πρώτη προπόνηση του Γιαννίκη στα Σπάτα, έτοιμος ο Άμραμπατ

ΑΕΚ: Πρώτη προπόνηση του Γιαννίκη στα Σπάτα, έτοιμος ο Άμραμπατ

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Πρώτη προπόνηση του Γιαννίκη στα Σπάτα, έτοιμος ο Άμραμπατ

bet365

Ο Αργύρης Γιαννίκης σήκωσε... μανίκια ως προπονητής της ΑΕΚ, πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα. Επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς ο Νόρντιν Άμραμπατ, γύρισε από την Πολωνία ο Σιμάνσκι που «τρέχει» για Ατρόμητο.

Μετά τη χθεσινή ανακοίνωσή του από την ΑΕΚ, ο Αργύρης Γιαννίκης, όπως αναμενόταν πήγε τη Δευτέρα στα Σπάτα, πιάνοντας και τυπικά δουλειά. Ο 41χρονος τεχνικός της ΑΕΚ βρισκόταν μαζί με το τιμ του από το πρωί στα Σπάτα για να γνωρίσει το προπονητικό κέντρο και να οργανώσει τα πάντα ενόψει της πρώτης προπόνησης.

Υπό τις οδηγίες του λοιπόν οι κιτρινόμαυροι προπονήθηκαν για πρώτη φορά, ενώ πριν την έναρξη του προγράμματος έλαβε χώρα και η πρώτη του ομιλία. Ο Γιαννίκης είχε την ευκαιρία για μια πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του πριν την έναρξη της προπόνησης, αν και διάφοροι ήταν αυτοί που απουσίαζαν λόγω των υποχρεώσεων που έχουν αυτές τις μέρες με τις Εθνικές τους ομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Γιάννης Παπαδημητρίου και Παναγιώτης Κονέ ήταν εκείνοι που παρουσίασαν τον Γιαννίκη στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, κάτι που θα επαναληφθεί την Τετάρτη με την επιστροφή των διεθνών από τις υποχρεώσεις τους.

Ο Νόρντιν Άμραμπατ, όπως αναμενόταν, ξεπέρασε απόλυτα τη θλάση που είχε υποστεί και προπονήθηκε κανονικά το απόγευμα της Δευτέρας. Κάτι που σημαίνει πως θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιαννίκη για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Από την Πολωνία επέστρεψε ο Ντάμιαν Σιμάνσκι, ο οποίος εξετάστηκε στο Ιατρικό Κέντρο από τον Παντελή Νικολάου αναφορικά με το πρόβλημα που έχει στο γόνατο. Αυτό που προκύπτει είναι ότι ο Σιμάνσκι θα μπει λογικά μέσα στις επόμενες μέρες σε κανονικό πρόγραμμα για να μπορέσει να προλάβει το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, ο Κώστας Γαλανόπουλος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση στη δεξιά ποδοκνημική στην Ιταλία και θα επιστρέψει το βράδυ της Τρίτης στην Αθήνα. Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν ξανά το πρωί της Τρίτης στις 11:00.

Ο Γιαννίκης στα Σπάτα

Ο Γιαννίκης στα Σπάτα

Ο Γιαννίκης στα Σπάτα

Ο Γιαννίκης στα Σπάτα

Ο Γιαννίκης στα Σπάτα

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα