ΑΕΚ: Επιτυχημένη η επέμβαση στον Γαλανόπουλο

ΑΕΚ: Επιτυχημένη η επέμβαση στον Γαλανόπουλο

Newsroom
ΑΕΚ: Επιτυχημένη η επέμβαση στον Γαλανόπουλο

bet365

Ο Κώστας Γαλανόπουλος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση στον χόνδρο και επιστρέφει στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης από την Ιταλία.

Στην Ιταλία βρισκόταν από χθες ο μέσος της ΑΕΚ, Κώστας Γαλανόπουλος προκειμένου να υποβληθεί σε νέα επέμβαση στον χόνδρο του αστραγάλου του από τον Ολλανδό χειρούργο Νικ Φαν Ντάικ.

Όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ, η χειρουργική αποκατάσταση της δεξιάς ποδοκνημικής του Γαλανόπουλου ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Πίζα της Ιταλίας και πλέον ο Έλληνας διεθνής μέσος αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης ξεκινώντας αμέσως την αποθεραπεία του.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές διάστημα της απουσίας του, ωστόσο είναι πιθανό να μην αγωνιστεί καθόλου ως το υπόλοιπο της σεζόν. Τα πάντα βέβαια θα εξαρτηθούν από την πορεία της αποθεραπείας που θα ακολουθήσει.

«Κώστα, έχεις τις ευχές όλων μας για γρήγορη αποκατάσταση και επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους», έγραψε η ΑΕΚ στα social media.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα