Ολυμπιακός: Εικόνες από τα... προσεχώς με Μαντί / Αγκιμπού Καμαρά και Κανέ στην Εθνική Γουϊνέας (vid)

Ολυμπιακός: Εικόνες από τα... προσεχώς με Μαντί / Αγκιμπού Καμαρά και Κανέ στην Εθνική Γουϊνέας (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Εικόνες από τα... προσεχώς με Μαντί / Αγκιμπού Καμαρά και Κανέ στην Εθνική Γουϊνέας (vid)

bet365

Οι Μαντί Καμαρά και Μαμαντού Κανέ συνυπήρξαν στο κέντρο της Γουϊνέας φέρνοντας στο μυαλό εικόνες που μπορεί να έχει μελλοντικά ο Ολυμπιακός.

Η Εθνική ομάδα της Γουϊνέας κόντρα στο Σουδάν είχε τρεις παίκτες του Ολυμπιακού στο αρχικό της σχήμα. Τον Μαντί Καμαρά, τον Μαμαντού Κανέ - που έχει μείνει δανεικός στη Νέφτσι Μπακού - αλλά και τον Αγκιμπού Καμαρά.

Στο 1-1 με το Σουδάν μάλιστα ο Α. Καμαρά είχε ασίστ. Το θέμα όμως είναι άλλο και έχει να κάνει με τη διάταξη της αφρικανικής χώρας που έδωσε μία... γεύση από τα... προσεχώς για τον Ολυμπιακό. Με τον Μαντί Καμαρά ως εξάρι και μπροστά του τον Μαμαντού Κανέ αλλά και τον Σιλά. Δύο παίκτες δηλαδή που ανήκουν στον Ολυμπιακό και τον Αγκιμπού Καμαρά σε ρόλο εξτρέμ.

Διάταξη Γουϊνέας

Με δεδομένο πως ο Κανέ παίζει εξάρι, οκτάρι και δεξί χαφ είναι ένας παίκτης που θα αξιολογηθεί και μπορεί να πάρει ευκαιρία του χρόνου στον Ολυμπιακό δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα να παίξει μαζί με τον Μαντί και τον Αγκιμπού Καμαρά. Να έχουμε δηλαδή τρεις παίκτες βασικούς και στον Ολυμπιακό και στην Εθνική Γουϊνέας.

Ένας Κανέ που έπαιξε πρώτη φορά με την Εθνική Γουϊνέας με τεχνικό τον Ντιντιέ Σιξ και έχει 7 ματς με 1 γκολ. Ο Μαντί Καμαρά έχει 18 αγώνες στην Εθνική Γουϊνέας με 1 γκολ. Έκανε ντεμπούτο με προπονητή τον Πολ Πουτ. Τέλος ο Α. Καμαρά και αυτός έκανε ντεμπούτο με τον Σιξ και έχει 3 αγώνες με 1 γκολ.

Εξάλλου ο Μαντί Καμαρά είχε ρόλο και στην απόκτηση του Κανέ και σε αυτήν του Αγκιμπού καθώς είναι φίλος και με τους δύο. Για τον Κανέ μάλιστα υπήρξε η πληροφόρηση - κάτι που είχατε διαβάσει σχετικά στο Gazzetta - ότι o Φρανσουά Μοντέστο είχε ταξιδέψει ο ίδιος στο Μπακού για να συναντηθεί με τη διοίκηση της Νέφτσι και να κλείσει τη συμφωνία.

Την ημέρα που ο Ολυμπιακός έπαιζε στη Μπρατισλάβα με τη Σλόβαν και η Νέφτσι με τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ η υπόθεση του Κανέ είχε πάει πλέον στο τελικό της στάδιο. Να θυμίσουμε πως το βράδυ της 26ης Αυγούστου το Gazzetta είχε αποκαλύψει ότι ο Ολυμπιακός κλείνει τον χαφ από τη Γουινέα, Μαμαντού Κανέ, ο οποίος είχε αγωνιστεί και στα δύο παιχνίδια της Νέφτσι Μπακού εναντίον των «ερυθρόλευκων», λίγο καιρό νωρίτερα. Ένας παίκτης που στη συνέχεια και έκλεισε και ανακοινώθηκε επίσημα από τους Πειραιώτες.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα